Bugun...


ABD'de büyük iddia! Baskından 3 gün önce haber verildi
Washington Post gazetesi, ABD Kongre Binası polisi tarafından yayınlanan istihbarat raporunda Kongre baskınından 3 gün önce baskının gerçekleşeceğine dair Kongre'yi uyarıldığını iddia etti.

facebook-paylas
Tarih: 18-01-2021 01:08
ABD'de büyük iddia! Baskından 3 gün önce haber verildi
+ -

ABD merkezli Washington Post gazetesinin yayınladığı özel haberinde, ABD Kongre Binası'na düzenlenen baskının 3 gün öncesinde ABD Kongre polisi istihbarat birimi tarafından hazırlanan raporda yer verildiği iddia edildi. Washington Post, yayınlanan 12 sayfalık istihbarat raporunun bir kısmını ele geçirdiğini belirtti.

Gazete istihbarat raporunda, “Mevcut Başkan'ın destekçileri, 6 Ocak 2021'de Başkanlık seçimlerinin sonuçlarını tersine çevirmek için son fırsat olarak görüyor. Bu çaresizlik ve hayal kırıklığı duygusu, daha çok şiddete başvurmak için bir teşvike dönüşebilir. Önceki seçim sonrası protestolardan farklı olarak ABD Başkanı Donald Trump yanlısı destekçilerin hedefi, daha önce olduğu gibi karşı protestocular değil, daha ziyade 6 Ocak'ta Kongre'nin kendisi hedeftir” ifadelerinin yer aldığını iddia etti.

Kaynak: IHA






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI