Bugun...


,Avrupa Şampiyonu Ampute Futbol Milli Takımı yurda döndü
Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası finalinde İspanya'yı 6-0 yenerek üst üste ikinci kez kupayı alan Ampute Futbol Milli Takımı, coşkulu törenle karşılandı.

facebook-paylas
Tarih: 20-09-2021 19:02
,Avrupa Şampiyonu Ampute Futbol Milli Takımı yurda döndü
+ -
İstanbul
Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası finalinde İspanya'yı 6-0 yenerek üst üste ikinci kez kupayı alan Ampute Futbol Milli Takımı yurda döndü.

Ampute Futbol Milli Takımı üst üste ikinci kez Avrupa Şampiyonu

Polonya'dan kalkan uçakla İstanbul Havalimanı'na gelen milli takım kafilesine, burada coşkulu karşılama yapıldı.

Çok sayıda basın mensubu, yetkililer ve sporcu ailelerinin yanı sıra yüzlerce kişi havalimanında karşılama için hazır bulundu.

Çiçekler ve alkışlarla karşılanan kafileye bando takımı da eşlik etti. Sporcuların çıkış anında konfetiler patlatılırken, oyuncuların mutluluğu dikkatlerden kaçmadı.

THY'den anonsla tebrik

Yurda dönüş yolunda 2. Pilot Selahattin Yılmaz, yaptığı asonsla uçakta bulunan milli takım teknik heyetini ve futbolcuları "Hoş geldiniz" diyerek selamladı.

Uçuş hakkında bilgi veren Yılmaz, anonsunda, "Varşova'dan Avrupa Şampiyonluğu'yla dönen değerli hocamız Osman Çakmak'ı ve tüm takımımızı kutluyorum. Sizlerin başarılarını tüm Türkiye paylaşıyor. Uçuş ekibi olarak milletimiz adına güzel mücadeleniz ve kazandığınız şampiyonluk için sizleri tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim. Tekrar uçuşta görüşmek üzere, iyi uçuşlar." ifadelerini kullandı.

Uçak içerisinde kaydedilen görüntülerde, milli takım teknik heyeti ve futbolcuların bu anonsa alkışlarla karşılık verdiği yer aldı.

Şampiyon takıma coşkulu karşılama

Ampute Futbol Milli Takımı, İstanbul Havalimanı'nda coşkuyla karşılandı. İstanbul Havalimanı İşletmesi (İGA) tarafından milli takımın bulunduğu uçak, pistte Türk bayraklarıyla donatılan itfaiye ve havalimanı araçlarıyla konvoy halinde körük bölümüne kadar özel merasimle karşılanarak kara bölümüne alındı.

Burada da İGA'ya ait bando takımının marşları eşliğinde şampiyon milli takımı İstanbul Havalimanı Mülki İdare Amiri Mehmet İlker Haktankaçmaz, İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu, İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürü Hüseyin Ağca ile bazı çalışanlar karşıladı.

Kaynak: AA






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI