Bugun...


Bakan Fakıbaba Duyurdu: Kıyma 29 Liradan, Kuşbaşı 31 Liradan Satılacak
Uygun et satışının kısa zamanda devreye gireceğini açıklayan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba, "Kıyma 29, kuşbaşı et ise 31 liradan satılacak" dedi.

facebook-paylas
Tarih: 02-11-2017 23:01
Bakan Fakıbaba Duyurdu: Kıyma 29 Liradan, Kuşbaşı 31 Liradan Satılacak
+ -

Geçtiğimiz günlerde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı  Ahmet Eşref Fakıbaba, et fiyatlarında kalıcı çözümler aradıklarını söyledi ve et fiyatlarının yüzde 40 düşeceğini belirtmişti. Fakıbaba, "Bakanlık olarak kısa zamanda et fiyatlarıyla ilgili çalışma yapacağız.  Türkiye'de hayvancılığın artırılmasına yönelik çalışmalarımız var" demişti. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı  Ahmet Eşref Fakıbaba, ucuz et fiyatları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Fakıbaba, "Ucuz et satışı kısa zamanda devreye girecek" dedi. Böylece, kıyma 29 TL, kuşbaşı da 31 TL'den satılacak.

UCUZ ET SÖZLEŞMESİ DETAYLARI

Ucuz et satışı sözleşmesine göre; marketler ürünleri 0,5 kilogramlık ambalajlarda satacaklar ve ürünler şoklanmış, donmuş şekilde değil taze olarak raflarda yerini alacak. Sözleşme imzalandığı tarihten itibaren reyonlarında başka kıyma ve kuşbaşı ürün bulunduramayacaklar. Marketler 'ucuz' eti KDV dahil kıymayı kilogramı 29 liradan, kuşbaşını kilogramı 31 liradan satacak ve herhangi bir fiyat değişikliğine gitmeyecekler. Aynı zamanda tüm şubelerinde ve  Türkiye'nin 81 ilinde bu ürünü satmaya taahhüt edecekler.






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI