Bugun...


Beşiktaş yok ediliyor
Şenol Güneş: “Hakemlerin ‘Beşiktaşlı’ olduğunu söylemek bize en büyük hakarettir. Beşiktaş camiası yok ediliyor... Kazansak suçluyuz... Yine bu hakemlerle ne maçlar kaybettik”

facebook-paylas
Tarih: 18-11-2017 22:42
Beşiktaş yok ediliyor
+ -

: “Hakemlerin ‘lı’ olduğunu söylemek bize en büyük hakarettir. Beşiktaş camiası yok ediliyor... Kazansak suçluyuz... Yine bu hakemlerle ne maçlar kaybettik”

 Teknik Direktörü , Akhisarspor karşılaşması sonrası dikkat çeken açıklamalar yaptı:
 Kazanmak için yeterli pozisyonumuz vardı ama golle sonuçlanmadı. Bugün her şey tümüyle aleyhimize oldu. Basiretsizlik, direk, rakibe çarparak giden toplar. Kısmet değilmiş.
 Golü bulsaydık erken fark olabilirdi. Maalesef iki oyuncu ve iki puan kaybettik. Hem moral hem puan kaybı yaşadık. Hayat devam ediyor, maçlar da devam ediyor. Oyun olarak üzülecek bir durum yok.
 (Serkan Çınar'ın yönetimine ilişkin sorular üzerine...) Hakem şikayetleri hep söyleniyor. Biz top oynamaya çalışandık. Dışarıdan biri gelse kimin oynamaya çalıştığı, hakemin de kimi oynatmamaya çalıştığını görür. Kayıp zaman için isterse 15 dakika versin, oyunun akışını kesmemek lazım.

BİZİM DÜŞMANLARIMIZ KİM?
 Hakemlerimiz bu, antrenörlerimiz bu, medyamız bu. Algı hep var. Öyle yayınlar yapılıyor ki; ' Beşiktaşlı', vay anasını. O zaman bizim düşmanlarımız kim. Onları da bilelim. Hakemler nezdinde bizi yerin dibine sokuyorlar. Muhakeme yapmak istemiyorum. Sabırlı olmak istiyoruz, konuşmak istemiyoruz.
 Mete Kalkavan için "Beşiktaşlı" demek siyah-beyazlı camiaya en büyük hakarettir. Böyle Beşiktaş camiası yok ediliyor. Bu emekler de boşuna gitti. Kazansak suçluyuz. Yine bu hakemle ne maçlar kaybettik.

TÜRK FUTBOLU ORADA BİTTİ!
 , geçen hafta Akhisar'ın Aytemiz Alanyaspor ile yaptığı karşılaşmada 'ya gösterdiği sarı kartı iptal etti, arkadaşı Caner'e kartı gösterdi. Halbuki Mustafa Yumlu hak ettiği o kartı alsa bize karşı cezalı duruma düşecekti. Ali Palabıyık'ın geçen hafta yaptığını yazıp, işlemiyorsunuz. Türk futbolu orada bitti.






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI