Bugun...


Çukur 41. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Çukur 41.Bölümde Neler Oluyor?
Çukur 41.bölüm fragmanı sevenleriyle buluştu. Her hafta reyting rekortmeni olan Çukur, sürekli kendi rekorunu kırıyor. Çukur 41.bölüm fragmanı ile takipçilerinin merakını gideren dizi yapımcıları, büyük bir heyecanla biten Çukur 40.bölümün ardından Çukur 41.bölüm fragmanını yayınlayarak heyecanı bir tık daha üst seviyeye taşımayı başardı.

facebook-paylas
Tarih: 07-11-2018 23:13
Çukur 41. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Çukur 41.Bölümde Neler Oluyor?
+ -

Çukur 41.bölüm fragmanında bizleri çok büyük şeyler bekliyor. Heyecanın doruk noktasında olduğu Çukur 41.bölüm fragmanında ortalık karışacak, artık kimin ne yaptığı bilinmeyecek.. Her geçen bölümü heyecanla biten Çukur’un 40.bölümünün ardından yayınlanan Çukur 41.bölüm fragmanında neler oluyor? İşte Çukur 41.bölüm fragmanı detayları…

Çukur 41.Bölüm Fragmanı

Heyecanın doruk noktasında olacağı Çukur 41.bölüm fragmanında artık nefesler tutuluyor. Seyirciler ekran karşısında büyük bir heyecanla izleyecek. Çukur 41.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı anda Çukur 41. Bölüm fragmanı başlığı yani bu başlık altında yer alacaktır. Takipte kalın.

Çukur En Son Ne Oldu?

Çukur 41.bölüm fragmanının öncesinde Çukur 40.bölümde ne olduğuna bakalım. Heyecanla biten Çukur 40.bölümde Koçovalı ailesine düşman olanlar arasında birisi daha yer alıyor. Karakuzuların ardından Seyfettin Kadı ve Reşit Feyzullah düşmanlar arasına giriyor.

 

İzleyicileri ekran başına kitleyen son bölümde Cumali’yi rehin tuttuğu bölgeden kurtarma amacıyla harekete geçen ve başarısız olup yakalanan Vartolu ve Medet’in yakalanmasıyla birlikte bir sıkıntı oluşabileceğinden dolayı Yamaç; Vartolu ve Medet’i kurtarmak için kolları sıvar.

Öte yandan Mahsun ise kendi ekibini toplayarak Çeto’nun esir tutulduğu yere gidip, onu kurtarma amacıyla her ne kadar etrafı dağıtmış, birbirine katmış olsa da gittiği yerde kendisini bulamadı.

 






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI