Bugun...


Diriliş'te Ertuğrul Bey'in Oğlu Osman Bey'i, Burak Özçivit Canlandıracak
Yakışıklılığı ve oyunculuğu ile milyonları peşinden sürükleyen Burak Özçivit, ekranların en sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonunda Osman Gazi'yi canlandıracak.

facebook-paylas
Tarih: 03-09-2018 13:27
Diriliş'te Ertuğrul Bey'in Oğlu Osman Bey'i, Burak Özçivit Canlandıracak
+ -

Yayınlandığı tarihten itibaren milyonlarca seyirciyi ekran başına kilitleyen Diriliş Ertuğrul, yeni sezona bomba bir isimle giriş yapıyor. Burak Özçivit, Diriliş Ertuğrul disizinin yeni sezonunda Osman Gazi için sunulan başrol teklifine ''Evet'' dedi.

OSMANLI'NIN KURUCU PADİŞAHINI OYNAYACAK

Engin Altan Düzyatan'ın başrolünde oynadığı Diriliş Ertuğrul bu sezon yerini Osman Gazi'ye bırakıyor. Burak Özçivit, Ertuğrul Bey'in ölmesi ile başa geçen ve Osmanlı İmparatorluğu'nun kurucu padişahı olan Osman Bey'i canlandıracak. Oyuncu vakit kaybetmeden senaryo okumalarına başlarken, teknik hazırlıklar da hız kazandı.

DİZİ İÇİN BÜYÜK BİR PLATO İNŞA EDİLDİ

Osman Gazi dizisi için İstanbul-Anadolu yakasında, deniz kenarında çok büyük bir alana plato inşa edildi. Dizi kostümleri için de kalabalık bir ekip büyük bir titizlikle çalışıyor.

 

YER ALDIĞI PROJELERLE ADINDAN SÖZ ETTİRDİ

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Malkoçoğlu karakteriyle adından çok söz ettiren Burak Özçivit, Kara Sevdadizisindeki Kemal karakteriyle ise ününe ün kattı. Bu diziden sonra 2 sezon boyunca ekranda yer almayan Burak Özçivit, Kardeşim Benim 1 ve Kardeşim Benim 2 filmlerinin yanı sıra Can Feda filmiyle sinemada kendini gösterdi.






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI