Bugun...


Fatih Terim: ‘Bir gün olsun kafayı kaldıramadık ki…’
Süper Lig'in 14. haftasında Alanyaspor'u 1-0 yenen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim maç sonu değerlendirmeler yaptı.

facebook-paylas
Tarih: 08-12-2019 01:13
Fatih Terim: ‘Bir gün olsun kafayı kaldıramadık ki…’
+ -

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 1-0 kazandıkları Alanyaspor maçından sonra açıklamalarda bulundu.

Yayıncı kuruluş mikrofonlarına konuşan tecrübeli çalıştırıcı, Alanyaspor’un kaçırdığı gollere takılmamak gerektiğini ve önemli olan 3 puanı almanın olduğunu söyledi.

İşte Terim’in maç sonu açıklamaları:

“1-0’dan o kadar çok 1-1 olduk ki, son dakikalarda o kadar çok gol yedik ki, buradaki bir kırılma puanının bize pahalıya patlayacağı açıktı. O yüzden oyuncularımızın bazı hatalarını artık hoş görüyoruz. Bence güzel bir maç oldu.”

“ASIL OLAN 3 PUANDI”

“Alanyaspor da iyi oynuyor. 1 dakikada 3 pozisyon verdik. Onun dışında biz de hem iyi kapandık, hem iyi çıktık. Sonuç olarak kaçırdı, kurtardı, bunlara çok uğradık. Asıl olan 3 puandı onu da aldığımız için mutluyum. Her geçen gün üzerine koyacağız.”

“TAM TAKIM OLDUĞUMUZ ZAMAN…”

“Biz bir gün kafayı kaldıramadık ki. Şimdi Falcao’yu fiziğe getir, Seri düştü onun yerine Taylan orayı halleder mi. Hep bir eksilme oldu bizde. Baştan başlayan ve süreç olarak devam eden bir şey. Tam takım olduğumuz zaman da çok daha iyi işler yapacağız.”

“ADEM’İN DE SAKATLANMASINI İSTEMEM”

“Adem bu tip sakatlıkları tolere edecek bir oyuncu. Hem yüreğiyle hem karakteriyle. Onun da sakatlanmasını istemem yani. En olmayan yer.”

“ŞİKAYET ETMİYORUM AMA DURUM BU”

Bugün 3 puan almanın her şeyden önemli olduğunu belirten Fatih Terim, “3 puandan öte bir 3 puan. Ligin en az gol yiyen takımıyız belki ama son dakika ve saniyelerde yediğimiz goller bizi çok üzdü. Bugün takımın o psikolojiye girmesi gayet doğal. Şampiyonlar Ligi´ndeki Club Brugge maçı ve ligde yediğimiz gollerden dolayı takımda bir skoru koruma iç güdüsü vardı. Şu an 3 tane 6 numara ile oynuyoruz. Lemina da orayı daha iyi oynuyor. Takım olarak bir galibiyetti. Oyuncularda bir skoru koruma iç güdüsü vardı. 1 dakikada kornerden 3 pozisyon verdik ama onun dışında kalemizde bir pozisyon hatırlamıyorum. 60 dakika tatmin edici bir oyun vardı. Bugün 3 puan almak her şeyden öteydi. Bir oyuncuya da bağlamamak gerekiyor. Donk´u stoper, Adem´i de forvet oynatıyoruz. İmkanlarımız kısıtlı şikayet etmiyorum ama durum bu” diye konuştu.

“MUSLERA MAÇIN EN İYİSİYDİ”

Muslera´nın karşılaşmadaki performansını öven Terim, “Muslera sadece bu maçta değil son maçlarda çok iyi gidiyor. Takımını kurtaran kaptan diyebiliriz. 90 dakika full konsantre oynadı. Devamlı, 94 dakika sahada tüm oyuncuları uyaran bir kaptandı. Ben de maçın en iyisi diyebilirim onun için” şeklinde konuştu.






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI