Son dakika | Beşiktaş'tan corona virüs açıklaması: İki futbolcunun test sonucu pozitif!
Beşiktaş, iki futbolcunun corona virüsü testinin pozitif çıktığını açıkladı. Beşiktaş ile son 2 haftada karşılaşan Antalyaspor ve Denizlispor'da tüm oyuncular ile çalışanlar, 48 saat içinde teste girecek.

Son dakika | Beşiktaş'tan corona virüs açıklaması: İki futbolcunun test sonucu pozitif!


İŞTE O AÇIKLAMA

24 Haziran Çarşamba günü, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde, tüm futbolcularımız, teknik heyetimiz ve tesis çalışanlarımıza Covid-19 testi yapılmıştır.

Yapılan testler neticesinde, iki futbolcumuzda pozitif Covid-19 test sonucu tespit edilmiştir.

Fenerbahçe'den geçmiş olsun mesajı

Sarı-lacivertli kulüp, Beşiktaş'ın açıklamasının ardından geçmiş olsun mesajı paylaştı. Fenerbahçe, "Covid-19 testi pozitif çıkan Beşiktaş Kulübü’nün 2 futbolcusuna geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz. Geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.

Konyaspor'dan paylaşım

Beşiktaş ile Süper Lig'de karşılaşacak Konyaspor paylaşım yaptı. Açıklamada "COVID - 19 testi pozitif çıkan futbolculara geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz. Geçmiş olsun" ifadeleri kullanıldı.

Galatasaray'dan mesaj
Sarı-kırmızılı kulüp yaptığı açıklamada, "Koronavirüs testleri pozitif çıkan Beşiktaş futbolcularına geçmiş olsun dileklerimizi iletir, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını dileriz." ifadelerini kullandı.


Tarih: 26.06.2020 21:33