Çamlıca Okulları Malatya Kampüsü Basketbolda Malatya yı Temsil Edecek
Çamıca Okulları Malatya Kampüsü basketbol takımı yıldız erkekler basketbol lig maçında rakibi Rahime Batu Kolejini 53-18 skorla yenerek Malatya ilini Türkiye şampiyonasında temsil etme hakkını kazandı.

Çamlıca Okulları Malatya Kampüsü Basketbolda Malatya yı Temsil Edecek


Çamlıca Okulları Malatya Kampüsü basketbol takımı yıldız erkekler basketbol lig maçında rakibi Rahime Batu Kolejini 53-18 skorla yenerek Malatya ilini Türkiye şampiyonasında temsil etme hakkını kazandı.
www.halamer.com olarak takımın Malatya yı temsil etme başarısını biz de tebrik eder başarılarının devamını bekleriz. Takım öğretmeni Halil Taş, öğrencilerini yazılı bir mesajla tebrik etti. Taş verdiği mesajda şu cümlelere yer verdi:
 
"Okulumuz basketbol takımı okul sporları yıldız erkekler basketbol lig maçında rakibi Rahime Batu kolejini 53-18 skorlarla yenerek İlimizi Türkiye şampiyonasında temsil etme hakkını kazanmıştır.Elde edilen bu şampiyonlukta büyük pay sahibi olan ve desteklerini her maçımızda hissettiğimiz velilerimize idarecilerimize ve tüm öğretmenlerimize,ve bizi son maçımızda takımımıza yoğun desteğinden dolayı tüm öğrencilerime teşekkür ediyorum,sporcularımı yürekten kutluyorum..."
                                                                            Halit TAŞ
                                                                    BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ
 

 


Tarih: 23.12.2015 22:26