Bugun...


İÇİMİZDEN BİRİ İNSTAGRAM FENOMENİ KÜBRA KOŞAR!
Günümüzde sosyal medyanın gücü neredeyse tüm güçlerin üstünde bir güç haline dönüşürken, keşfedilmeyi bekleyen nice kabiliyetler, keşfedilmeyi bekleyen donanımlar sosyal medya üzerinden artık görünür olmaya başladı.

facebook-paylas
Tarih: 30-01-2021 20:14
İÇİMİZDEN BİRİ İNSTAGRAM FENOMENİ KÜBRA KOŞAR!
+ -

Günümüzde sosyal medyanın gücü neredeyse tüm güçlerin üstünde bir güç haline dönüşürken, keşfedilmeyi bekleyen  nice kabiliyetler, keşfedilmeyi bekleyen donanımlar sosyal medya üzerinden artık görünür olmaya başladı. Covid19 ile küresel virüsün pençesinde olan insanlık  tüm dünyada olduğu gibi soluğu evlerine çekilmeye ve dijital dünyadan iletişime geçmeye başlayınca  eğitim-öğretimler, toplantılar, arkadaşlıklar, alış-verişler sunumlar ve çeşit çeşit diyaloglar hepsi sosyal medya üzerinden daha yoğun yapılmaya başlandı.  Sosyal medyanın  yoğun kullanımı fenomen  olanların  sayısını da  katladı.Biz de halamer.com ekibi olarak instagramın fenomenlerinin keşfine düştüğümüz şu günlerde öyle bir isimle karşılaştık ki haber yapmasak olmazdı.

Kim mi bu isim  KÜBRA KOŞAR!

Bilinen yöntemlerin aksine kendi halinde yaşayıp giderken Malatya dan paylaşım yapan evli dünyalar güzeli iki kız evledı olan, sayfasında miiis gibi paylaşımlarıyla sıcacık aile ortamının ne denli önemli olduğunu hatırlatan Kübra Koşar yurdumuzun en doğal kadınlarından biri olan mütavazi bir ev hanımı. Mütevazi diyorum Kendisi sizden, bizden ya da tanıdığınız insanlardan farklı değil.  İçimizden biri olduklarını her paylaşımında hissettiğimiz Koşar, özel sunumlarını da paylaşıyor, yer sofrasındaki hallerini de.

Yaptıkları reklam iş birlikleriyle ise ev bütçesine katkı sağlamaktan da geriye durmuyor. Yaptığı çekilişler ile takipçilerini farklı markalara teşvik ediyor. O şimdilerde ise FARMASİ markasının Doğu Anadolu bölgesinin ilk ve tek elmas müdürü. Bu işiyle de kendisi gibi birçok girişimci insanlara ekmek kapısı oluyor.

Doğu Anadolu kültürünün en doğal temsilcisi olan Türkiye de de yarım milyon takipçisiyle Kübra KOŞAR fenomenimize bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz.

Haber kaynağı: Halamer.com

 






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI