Bugun...


KPSS Ön lisans başvuru tarihi ne zaman? İşte, Ön lisans KPSS'nin yapılacağı tarih
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı’nın (KPSS) Lisans Genel Yetenek ve Genel Kültür oturumlarının tamamlanmasının ardından, ön lisans düzeyinde uygulanacak olan 2018 KPSS ön lisans sınavının ne zaman yapılacağı ve bu sınav için başvuruların ne zaman başlayacağı araştırılmaya başlandı. Peki, Ön lisans KPSS ne zaman? KPSS Ön lisans başvuru tarihi ne zaman?

facebook-paylas
Tarih: 13-08-2018 16:50
KPSS Ön lisans başvuru tarihi ne zaman? İşte, Ön lisans KPSS'nin yapılacağı tarih
+ -

Üniversitelerin iki yıllık eğitim veren bölümlerinden mezun olan adayların ter dökeceği KPSS Ön lisans sınavı için geri sayım sürüyor. Aylardır hazırlıklarını sürdüren vatandaşlar, sınav için başvuruların ne zaman başlayacağını ve sınavın ne zaman yapılacağını öğrenmek istiyor. İşte, KPSS Ön lisans sınavına dair merak edilen tüm soruların yanıtları...

KPSS ÖN LİSANS SINAVI

2018 KPSS Ön lisans sınavı ÖSYM'nin yayınladığı sınav takvimine göre;  04 Kasım 2018 tarihinde yapılacak. Bu sınavın başvurular ise 28 Ağustos - 12 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Sınav sonuçları ise 29 Kasım 2018'de adayların erişimine açılacak. Sonuçlar açıklandığı zaman, adaylar sonuçlarını ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecek. Sınav sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek.






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI