Bugun...


MAÇ SONUCU | Fenerbahçe 0-0 Hatayspor
Rizespor deplasmanında 3 puanı 87'de kurtaran Fenerbahçe, sahasında ligin yeni ekibi Hatayspor ile 0-0 berabere kaldı. Konuk takım 73 ve 81. dakikalarda gördüğü kırmızı kartlarla maçı 9 kişi tamamladı.

facebook-paylas
Tarih: 21-09-2020 22:34
MAÇ SONUCU | Fenerbahçe 0-0 Hatayspor
+ -

Süper Lig’in 2. haftasında Fenerbahçe, sahasında Hatayspor’u konuk etti. Ülker Stadyumu’nda oynanan mücadele 0-0 sona erdi. İlk yarısı 47, ikinci yarısı ise 52 dakika oynanan karşılaşmada Hatayspor, maç boyunca Fenerbahçe kalesine şut çekemedi.

Erol Bulut’un Gustavo, Tolga ve Ozan üçlüsüyle başladığı maçta Fenerbahçe ilk yarı istediği tempo ve pozisyonları bulamadı. Hatayspor’un Başakşehir’e yaptığı savunma bu maçta da devam etti.

İkinci yarının başında oyuna Ozan ile Thiam’ın yerine Sosa ile Sinan’ı alan Erol Bulut, aradığı pozisyonları da buldu.

Rakip sahada daha çok topla buluşan sarı-lacivertlilerde Gökhan Gönül, 65. dakikada yaptığı kafa vuruşunda direğe takıldı!

HATAYSPOR 9 KİŞİ KALDI

Konuk takımda Ruben Ribero 19. dakikada gördüğü sarı kartın ardından 73’te Gökhan Gönül’e yaptığı faulden sonra kırmızı kart gördü.

10 kişi kalan Hatayspor’a bir şok da 81’de geldi! Fenerbahçe’nin hızlı hücuma çıkmasını engellemek için Valencia’ya faul yapan Isaac Sackey, 56. dakikadaki kartından sonra ikinci sarı kartıyla birlikte takımını 9 kişi bıraktı.

KALAN DAKİKALARDA SKOR DEĞİŞMEDİ

Fenerbahçe, rakibinin iki kişi eksik oynamasının avantajıyla oyunu tamamen karşı yarı sahaya yıktı. Ancak sarı-lacivertlilere galibiyeti getiren gol gelmedi.

Bu sonuçla birlikte iki takım da haftayı 4’er puanla tamamladı. Fenerbahçe ligin 3. haftasında Pazar günü Galatasaray ile derbide karşılaşacak. Hatayspor ise sahasında Kasımpaşa’yı konuk edecek.

Stat: Ülker

Hakemler: Ümit Öztürk, Ali Saygın Ögel, Osman Gökhan Bilir

Fenerbahçe: Altay, Gökhan, Lemos, Zanka, Caner (Deniz dk. 82), Gustavo, Ozan (Sosa dk. 46), Tolga (Mert Hakan dk. 68), Ferdi (Novak dk. 68), Thiam (Sinan dk. 46), Valencia

Yedekler: Harun, Serdar, Sadık, Frey, Tisserand

Teknik Direktör: Erol Bulut

Hatayspor: Munir, Popov, Yusuf Abdioğlu, Renan, Mesut Çaytemel, Sackey, Rayane, Gökhan Karadeniz (Traore dk. 59), Selim Ilgaz (Barbosa dk. 59), Ribeiro, Diouf (Mirkan dk. 69)

Yedekler: Akın, Burak, Katranis, Soner, Aaron, Abdurrahman, Muhammet

Teknik Direktör: Ömer Erdoğan

Kırmızı kartlar: Riberio (dk. 73), Sackey (dk. 81) (A.Hatayspor)

Sarı kartlar: Santos, Yusuf (A.Hatayspor), Valencia, Gökhan (Fenerbahçe)

MAÇTAN ÖNEMLİ ANLAR

82′ Fenerbahçe’de Caner Erkin’in yerine Deniz Türüç oyuna girdi.

81′ KIRMIZI KART! Hatayspor’da Sackey, Fenerbahçe’nin hızlı hücumunu engellemek isterken ikinci sarı kartını görerek takımını 9 kişi bıraktı!

73′ KIRMIZI KART! Hatayspor’da Ribeiro, Gökhan Gönül’e yaptığı faul sonrasında gördüğü ikinci sarı kartının ardından takımını 10 kişi bıraktı.

69′ Hatayspor’da Mame Diouf’un yerine Mirkan Aydın oyuna girdi.

68′ Fenerbahçe’de oyuna Mert Hakan Yandaş ve Novak dahil olurken, Ferdi ile Tolga kenara geldi.

65′ DİREKTEN DÖNDÜ! Sosa’nın serbest vuruşuna ön direkte Gökhan kafayı vurdu, şutu direkten geri döndü.

63′ Sosa’nın kullandığı serbest vuruşa ceza sahasında Lemos kafayı vurdu, şutu kaleci Munir’de kaldı.

58′ Valencia’nın tedavisinin yapılmasından sonra Sosa’nın kullandığı serbest vuruş barajdan döndü!

55′ Fenerbahçe ceza sahasına yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak. Hatayspor’da Isaac Sackey, Enner Valencia’ya yaptığı faulün ardından sarı kart gördü.

53′ Caner’in kullandığı serbest vuruşa ön direkte kafayı vuran Gökhan’ın şutu direk dibinden dışarı çıktı, ama öncesinde ofsayta yakalandı.

46′ İkinci yarı Fenerbahçe’nin vuruşuyla başladı

Fenerbahçe’de ikinci yarının başında oyuna Sosa ve Sinan Gümüş oyuna dahil oldu. Erol Bulut, Ozan ve Thiam’ı oyundan aldı.

Karşılaşmada ilk yarı 0-0’lık eşitlikle sona erdi.

27′ Fenerbahçe’de Enner Valencia, Pablo Santos’a yaptığı faulün ardından sarı kart gördü.

18′ Hatayspor’da Ruben Ribeiro, ceza sahası içinde Tolga Ciğerci ile girdiği ikili mücadelede kendisini yere bıraktığı için sarı kart gördü.

9′ Hatayspor’da Pablo Santos, Enner Valencia’ya yaptığı faulün ardından sarı kart gördü.

9′ Gökhan’ın ortasında Thiam topu iki hamlede kontrol edip, şutunu çekti ancak kaleye doğru zayıf giden topu kaleci Munir kontrol etti.

1′ Mücadele Hatayspor’un vuruşuyla başladı.






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI