Bugun...


Naim Süleymanoğlu hayatını kaybetti. Naim Süleymanoğlu kimdir?
Türk sporunun efsanelerinden, olimpiyat ve dünya şampiyonu Naim Süleymanoğlu, karaciğer yetmezliği nedeniyle tedavi altına alınmıştı. Yoğun bakımda olan Süleymanoğlu bugün hayatını kaybetti. 50 yaşındaki Naim Süleymanoğlu'nun ölümü Türk spor camiasını yasa boğdu... Naim Süleymanoğlu kimdir?

facebook-paylas
Tarih: 18-11-2017 22:26
Naim Süleymanoğlu hayatını kaybetti. Naim Süleymanoğlu kimdir?
+ -

Milli halterci  hayatını kaybetti. Efsane halterci kronik karaciğer yetmezliği nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Günlerdir yoğun bakımda olan Süleymanoğlu hayatını kaybetti.

 hayatını kaybetti.Naim Süleymanoğlu kimdir?
Naim Süleymanoğlu hayatını kaybetti. Naim Süleymanoğlu kimdir?

Süleymanoğlu'nun yattığı hastanenin başhekimi Mehmet Emin Güneş, daha önce yaptığı açıklamada "Sayın milli haltercimiz bundan yaklaşık 15-20 gün önce de tekrar hastanemize yatmıştı. Takip ve tedavileri yapılmıştı. 2 gün önce bize kronik karaciğer yetmezliği nedeniyle müracaat etti. Ancak bilinci kapalıydı. Karaciğere bağlı enzimleri yüksek seyrediyordu. Biz hastamızı yoğun bakıma aldık. Dün itibariyle yoğun bakımda kendisi. Şu an itibariyle şunu söyleyebiliriz; güzel bir gelişme olarak, bu sabah kısmen konuşuyor, sohbet ediyor, sorularımıza cevap veriyor. Herhangi bir solunumsal ya da kardiyal destek almıyor.

Kronik karaciğer yetmezliğine bağlı enzim yüksekliği devam ediyor. Hastanın yoğum bakımda, iyi de olsa tedavisine devam ediliyor. Dün şuuru kapalıydı, şu anda daha iyi. Spor Bakanımız geldi, o ana kadar şuuru kapalı olan Süleymanoğlu, bize 'Hoş geldiniz' dedi. Çok sevindik. Sonuçta bir karaciğer yetmezliğidir ancak bir transplantasyonla (organ nakli) tedavi edilebilir" demişti. Ne yazık ki durumu daha sonra kötüye giden Süleymanoğlu 50 yaşında yaşama gözlerini yumdu.

 

 





YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI