Bugun...


Okan Buruk: 'Ümit Öztürk sınıfta kaldı'
Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, Rizespor maçının hakemi Ümit Öztürk'ün oyunun yavaşlamasına müsaade ettiğini ve bu anlamda kendisi için sınıfta kaldığını söyledi.

facebook-paylas
Tarih: 24-01-2021 00:38
Okan Buruk: 'Ümit Öztürk sınıfta kaldı'
+ -
Süper Lig'in 21. haftasında Başakşehir, sahasında Rizespor ile 1-1 berabere kaldı. Müsabakanın ardından Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

“Hakemlik de yetenek işi”

Müsabakanın hakemi Ümit Öztürk'ü oyunun durmasına çok fazla müsaade ettiği gerekçesiyle eleştiren Buruk, “Beklediğimiz gibi rakip topu bize bıraktı. Çok fazla sahasından çıkmadı. İyi savunma yaptılar. En başta buraya fazla eksikle geldiler. 1 puan için oynadılar. Bunu bekliyorduk. Maç boyunca bunu gördük. Kötü bir maç oldu izleyenler için. Tabii ki bizim üretemememiz, denemeler vardı ama üretemedik. Bireysel olarak özelikle rakip ceza sahsı çevresinde iyi işler yapamadık. Bunu zaten sezon içerisinde de yaşıyoruz. En büyük sıkıntılarımızdan biri bu. Visca ve Chadli gibi oyunu değiştirecek oyuncuların olmaması. Sezon başından beri savunmada sakatlıklar yaşadık. Bugün Rafael devam edemdi. Sol bekte Hasan Ali zaman zaman iyi şeyler yaptı ama gerekli pozisyonlara giremedik.

Kaynak: IHA






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI