Bugun...


Ömer Döngeloğlu Kovid-19'dan vefat etti!
Son dakika… Coronavirüs tedavisi gören İlahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu vefat etti. Ömer Döngeloğlu'nun koronavirüs testinin pozitif çıktığı ve Başakşehir Hastanesi'nde tedavi altında olduğu açıklanmıştı. Döngeloğlu için Başkan Erdoğan'dan, İlahiyat camiasından ve sevenlerinden çok sayıda taziye mesajı geldi. İşte Ömer Döngeloğlu'nun vefatına ilişkin ayrıntılar

facebook-paylas
Tarih: 03-05-2020 14:17
Ömer Döngeloğlu Kovid-19'dan vefat etti!
+ -

Coronavirüs tedavisi gören İlahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu vefat etti. Ömer Döngeloğlu'nun coronavirüs testinin pozitif çıktığı ve Başakşehir Hastanesi'nde tedavi altında olduğu açıklanmıştı.

SON DAKİKA: Ömer Döngeloğlu Kovid-19'dan vefat etti! - Son Dakika ...

Ömer Döngeloğlu Covid-19'dan vefat etti! | VideoKARATAŞ DOĞRULADI

Döngeloğlu'nun vefatını Mustafa Karataş hoca hesabından "İnnâ lillah ve innâ ileyhi râciûn Allah rahmet etsin. Ömer Döngeloğlu hocamız vefat etmiştir. Mekanı cennet olsun" diyerek duyurdu.

 

 

 

İnnâ lillah ve innâ ileyhi râciûn Allah rahmet etsin.
Ömer Döngeloğlu hocamız vefat etmiştir. Mekanı cennet olsun. https://images.app.goo.gl/1KxMrPPCWqfGT16Q7 

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN TAZİYE TELEFONU

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilahiyatçı-yazar Ömer Döngeloğlu'nun vefatı dolayısıyla, oğlu Muhammed Döngeloğlu ile telefonda görüşerek taziyelerini iletti. İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, merhum Ömer Döngeloğlu'na Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diledi.

ÖMER DÖNGELOĞLU VEFAT ETTİ...

Ömer Döngeloğlu 1968'de Tokat Zile'de dünyaya geldi. İlkokulu Zile Altunyurt İlkokulu'nda, orta eğitimini Zile İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı. Daha sonra Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden mezun oldu. Orta derecede Arapça ve İngilizce bilmektedir.


İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu'ndan Konferans - Kilis HaberleriÖmer Döngeloğlu, 1986–1996 yılları arasında memleketi Tokat'ta İmam-Hatiplik yaptı. Kamuda uzun yıllar çeşitli idari görevlerde çalıştı. İslam tarihi ve Siyer-i Nebi üzerine yıllarca araştırma, inceleme, okuma ve gezilerde bulundu.

Ömer Döngeloğlu'nun çalışmaları:

Peygamberin İzinde

Allah'a Adanmış hayatlar

Yeryüzünün yıldızları

Sözün Miracı; DUA

Allah Resulünü görenler

Peygamberimizin Dostları

Mus'ab bin Umeyr

Ömer Döngeloğlu Gebzeliler ile buluşacak - Marmara Haberleri






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI