Bugun...


Prof. Dr. Canan Karatay, kanserden korunmak için lahana turşusu önerdi
Canan Karatay, lahana turşusunun, kanser, Alzheimer, karaciğer yağlanması ve şeker düzenlenmesinde etkisi olduğunu açıkladı

facebook-paylas
Tarih: 14-10-2017 20:31
Prof. Dr. Canan Karatay, kanserden korunmak için lahana turşusu önerdi
+ -

İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı  Prof. Dr. Canan Karatay, lahananın turşusunun dünyanın en önemli tıbbi malzemelerinden biri olduğunu söyledi. Lahana turşusunun faydalarına dikkat çeken Canan Karatay "Kanser ve kalp hastası olmanızı önler. Alzheimer olmanızı önler, karaciğerinizin yağını giderir, şekerinizi düzenler" dedi.

Prof. Dr. Canan Karatay, dünyanın en sağlıklı yiyeceklerinden birinin lahana olduğunu söyledi.

Niğde'de "1. Lahana Festivali"ne katılan Prof. Dr. Canan Karatay lahananın birçok hastalığı önlediğini kaydetti.

Lahananın kışın tüketilmesi gerektiğini belirten Canan Karatay, şöyle konuştu: "Dünyanın en önemli, en sağlıklı yiyeceği lahanadır. Doğal olarak ev turşusu yapıldığı zaman, camın içinde, turşu da en doğal probiyotiktir. Kışın bol bol lahana yiyin, bol bol lahana çorbası için, çocukları alıştırın bol bol lahana çorbası içsinler. O zaman hastalanmazsınız. Lahananın her türlü yemeğini yiyebilirsiniz. Ama lahananın turşusu dünyanın en önemli tıbbi malzemelerinden biridir. Kanser olmanızı önler, kalp hastası olmanızı önler, Alzheimer olmanızı önler, karaciğerinizin yağını giderir, şekerinizi düzenler."






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI