Bugun...


"Şampiyonluk yolunda avantajlıyız"
Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk 1453 Başakşehirliler taraftar grubunun sosyal medya hesabına konuk oldu. Buruk, "Herkes çok motive. Şampiyonluk yolunda oldukça avantajlıyız" ifadelerini kullandı

facebook-paylas
Tarih: 24-05-2020 17:34
"Şampiyonluk yolunda avantajlıyız"
+ -

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk 1453 Başakşehirliler taraftar grubunun sosyal medya hesabına konuk oldu. Önemli açıklamalarda bulunan Buruk, "Koronavirüs nedeniyle lige verilen aradan sonra futbola aç döndük, herkes çok motive. Şampiyonluk yolunda oldukça avantajlıyız, umarım istediğimiz hedefe ulaşırızdedi.

 

Bu sezonu en iyi yerde bitirmenin hesaplarını yapan 47 yaşındaki çalıştırıcı, önümüzdeki yıl ise Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istediklerini söyledi.

"DAHA İYİ OLACAĞIZ"

Turuncu lacivertli ekibin son yıllardaki performansının dönemsel olmadığını belirten Okan Buruk "Görürsünüz, bu takım her zaman daha iyi olacak" ifadesini kullandı.

Bu sezon oynadıkları Sporting ve Mönchengladbach karşılaşmalarını unutamadığını söyleyen Buruk, idolünün ise Manchester City teknik direktörü Pep Guardiola olduğunu açıkladı.






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI