Bugun...


Tüm Türkiye'yi korkutan son dakika deprem uyarısı geldi! Depremleri bilen adam Hoogerbeets'in tahminleri korku yarattı
Kendine özgü deprem tahminleri ile son zamanlarda adından söz ettiren Frank Hoogerbeets, Türkiye için korkutan son dakika uyarısında bulundu. Ünlü kâhin birkaç saat önce yeni bir video yayınladı. Bu videoda yakın tarihte deprem beklediği bölgeleri tek tek açıkladı. 2019 yılında 6 ve üzeri büyüklüğündeki depremleri inceleyen Hoogerbeets’ın tahminleri tüyleri diken diken etti.

facebook-paylas
Tarih: 07-07-2019 14:46
Tüm Türkiye'yi korkutan son dakika deprem uyarısı geldi! Depremleri bilen adam Hoogerbeets'in tahminleri korku yarattı
+ -

Yaptığı tahminlerin doğru çıkması ile bir anda adından sıkça söz ettirmeyi başaran  tahmincisinden korkutan bir son dakika uyarısı daha geldi. , bugün yeni bir video yayınlayarak deprem beklediği bölgeleri açıkladı. Hoogerbeets'ın yaptığı tahminleri ve diğer tüm detayları buradan öğrenebilirsiniz.

TÜRKİYE İÇİN KORKUTAN DEPREM UYARISI

İşte Hoogerbeets'ın Türkiye için yaptığı deprem açıklaması;

 tahminleri doğru çıkan yeni nesil deprem tahmincisi birkaç saat önce yeni bir video yayınladı ve yakın tarihte deprem beklediği bölgeleri açıkladı.

Yeni videosunda 2019 yılında 6 ve üzeri büyüklüğündeki depremleri inceleyen Hoogerbeets, neredeyse her iki günde bir 6 ve daha büyük deprem meydana geldiğini söylüyor.Fakat Hoogerbeets, 4-14 Haziran arasındaki 10 günlük süreçte 6 ve daha büyük bir depremin oluşmadığını fakat Dünya'nın, Satürn ve Mars ile hizalandığı 14 Haziran tarihi itibariyle 6 şiddetinden daha büyük 18  yaşandığına dikkat çekiyor. Hoogerbeets'e göre bu kadar kısa süre içerisinde meydana gelen 6 ve üzeri büyüklüğündeki deprem faaliyetleri son derece sıra dışı.     Haberin devamı için......https://www.sabah.com.tr/dunya/2019/07/07/son-dakika-haberi-turkiye-icin-korkutan-deprem-uyarisi-tahmini-saatler-icinde-tutmustu?paging=3






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI