Bugun...


Yazar Mü'mine ÖZBİLDİRİCİ SARI nın 'LAHZ'AN' Bir Başka İklim Kitabı Yayınlandı
Yazar Mü'mine ÖZBİLDİRİCİ SARI nın 'LAHZ'AN' Bir Başka İklim' Kitabı Yayınlandı

facebook-paylas
Tarih: 21-11-2019 15:39
Yazar Mü'mine ÖZBİLDİRİCİ SARI nın 'LAHZ'AN' Bir Başka İklim Kitabı Yayınlandı
+ -

https://www.ekitapyayincilik.com/products/lahzan-bir-baska-iklim?_pos=1&_sid=0fd4da257&_ss=r

 

ÖNSÖZ

Yazar der ki:

Bizler, beden ülkesinin düşünce ikliminde evrensel alemden gelen rüzgarı soluma provalarını iç alemimizde gerçekleştirmek ve dünya hayatımızın finalinde soluduğumuz sonsuzluğun startı için hazırlık halindeyiz.

Hepimiz, tüm benliğimizle içinde koşuşturduğumuz zamanın ta kendisine, kendimizi bırakmışlığın sarhoşluğu içinde nefesiyle hayat bulduğumuz evrensel bir iklimin büyüttüğü çocuklarız. Büyüdük ve bu nefesin kaynağına doğru seyir halindeyiz.

Hiçbir şey bitmek için var olmamıştır. Evrensel dokuda bir ilmek gibidir bitmiş gördüğümüz her şey!

Online-Özeti-Oku

Basılı-olarak-satın-al

D-&-R-Logo İdefix-Logo

Sosyolojik yorgunluğun psikolojimize yüklediği ağırlık zihnimizi de zamanla yorar. Zihin sathımız, mücerret bir saha olarak tahsis edilmiş olarak bize ikram edilmiş ikinci evrendir adeta.

Evren, bütün mürettebatıyla var oluşumuza dürülmüş öz kendimiz olan bizim, sonsuz enerjinin içinden geçişine mihmandarlık yaparak, diğer taraftan da varlığımızın içinden geçen sonsuz akımdan haberdar olup, nasiplenmemize menfezler açar.

 Bir var oluşa aktarılarak yok oluşu gerçekleştirilecek olan bir gezegenin, halife kılınan insanına elbette içinden geçen sonsuz bir akım yüklü olmalı ki insan oradan sonsuz aleme geçiş yapabilsin!

Sonsuzluğun geçmişi, bugünü ve yarını olmaz! Orada ‘an’ vardır. İçine dünyayı da alan ’an’ dünyada varlıklar aleminde rakamlaşır. Yirmi dört saatlik zaman kavramı, ömür süresinin kaydı için işe yarasa da insanın birincil varlığına hitap etmez. O sadece insanın beden varlığına bir şahittir.

Bu eseri okurken, İçinizden geçen evrene doğru gerçekleştireceğiniz seyahatinizde çayınızı kahvenizi hazır tutmayı unutmayın. Okurken düşünecek düşünürken de dinleneceksiniz.

Yazar Mümine Özbildirici Sarı Kimdir

Mümine Özbildirici Sarı

 

Yazar Mü'mine ÖZBİLDİRİCİ SARI nın 'LAHZ'AN' Bir Başka İklim' Kitabı Yayınlandı!

Malatya merkez doğumlu olan yazar, aynı zamanda Malatya ilinde ikamet etmektedir. Evli ve biri kız diğeri erkek iki evladı olan yazar, Kamu Yönetimi lisans eğitiminin yanı sıra İlahiyat eğitimini de açık öğretim üzerinden tamamlamıştır. Arapça, Hadis, Fıkıh, kelam ve tefsir ilimlerini özel eğitimle tamamlayan yazar, kendisine ait eğitim kurumunda (medresede) öğrenciler yetiştirmiştir. 

Babasının ve annesinin teşvikleriyle Milli Gazete’de ilk yazıları yayınlanan yazarın 2000 senesinde “O’NA GİDERKEN” isimli kitap çalışması yayınlanmış, bu eser ile dönemin kitap fuarına katılım sağlamıştır. 1992-96 yılları arası Refah Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanlığı yapmıştır. Bu dönemde Rahmetli Necmettin Erbakan tarafından verilen ‘Siyaset Eğitimi’ne katılım sağlaması ile Erbakan imzalı belge sahibi olmaya hak kazanmıştır..

Yazarın 'Yalova Üniversitesi 'Manevi Rehberlik ve Değerler Eğitimi Eğitmenliği' ile ' Yönetim ve Yöneticilik Eğitimi' alanında akademik eğitimle beraber, İstanbul İşletme enstitüsü tarafından 'Yönetim ve Organizasyon' eğitim 'İnsan Kaynakları Eğitimi' vb alanlarda sertifikaları bulunmaktadır.

2012 yılında almış olduğu Basın Yayın akademisi eğitimi sonrası kurduğu IMQS sertifikalı ulusal İnternet haber portalı www.halamer.com’un halen imtiyaz sahibi ve yayın yönetmenliğini yapan yazar, kendi haber sitesinde köşe yazarlığına devam etmektedir. Bir STK kuruluşunda kısa dönem basın komisyon sorumlusu olarak da gönüllü çalışmıştır.

Yazar, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen sadece yazarların katıldığı ‘Geçmişten Günümüze Malatya Tarihi’ yarışmasına katılım sağlayarak bu çalışmada derece almıştır.

Diyanet’te Kur’an Kursu Öğretmenliği,  Milli Eğitimde kısa süre sözleşmeli din kültürü öğretmenliği tecrübesinin yanı sıra, halen Malatya merkezli 95.8 Radyo Nida’da ‘Katreden Deryaya’ isimli tefsir programını hazırlayıp sunmaktadır. Hobi mesleği olarak uzun zamandır icra ettiği MEB sertifikalı Direksiyon öğretmenliğine halen devam etmektedir. Yazarın yayınlanmaya hazır birkaç çalışması daha bulunmaktadır.






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI