Bugun...
BENDEN UZAKTA "BİZ" İN HASRETİ


Esra ŞAHİN YÜREĞİMİN GÖTÜRDÜĞÜ YER
 
 
facebook-paylas
Tarih: 08-02-2017 21:39
Bir tebessümdür almış başını gidivermişti aylarca.. Hani bir günaydın mesajı için geceleri bölüp bölüp uykuları, sabahı iple çekiyorduk ya .. Hani aynı anda online oldukça kendi dünyamızdan başka bir dünyada nefes alamaz olmuştuk ya..
Ne güzel şeyler oluvermişti bize öyle .. Binbir dünya derdini nasılda döküvermiştik ya birbirimize.. hani nasılda dertlenirdik birimizin derdiyle saatlerce.. Hani nasılda kördüğümler arasında kaybolur da yine verecek bir ümidimiz olurdu birbirimize..
Hani bazen ben üzülür göremezdim önümü arkamı.. Hani gözüm olur kulağım olur.. içimden bir ses olur düşerdin ya önüme .. Hani ben beceremezdim de atar yapar trip atardım senin muzipliklerine ,, hani sen o sevecen tavırlarınla bile isteye yüklenirdin üstüme üstüme de ben kah gani gönüllü kah hafiften alınarak kızardım da diyemezdim ya sana.. hani gülü sevdim derdim dikenin pamuk gelirdi ya yüreğime .. ne de iyi geldin derdim ıssızlığıma sensiz 5 dk yı 1 gün ederdim ya yokluğunda..
Hani sen üzülüp dertlendikçe, bende yarı saçmalar, sana iki dirhem aklımla yoldaşlık sırdaşlık etmek isterdim de beceremezdim ya.. yine de belli etmezdi o ince ruhun bir işe yaramaz tesellilerimin yaralarına merhem olamadığımı .. hani ben farkında olmazdım sende yeni yaralar açtığımın..
Hani sen hep bir adım öndeydin de ben senden öğrenirdim ya.. Hani herşeyi atarlanarak çözmektense zamana bırakmayı.. Bir de karşı taraftan bakmayı öğretirdin ya bana.. hani sen hep tamamlamaya çalışırdın da beni, hep yarım kalan beceriksiz adımlarımı tamamlayamazdım ya sana danışmadan.. Kısacası ben senden o kadar çok şey öğrendim ki 
Neler neler yaşadık kendi içimizde gizli saklı ne duygular büyüttük.. kimi zaman sustuk ürktük bazen de bir karanlığa doğru koşar adım ilerledik korkularımıza rağmen.. hiç unutmam bir gün yine boğazımda koca bir düğüm karanlığa bir tutam şık ararken ; çaresizliğe belki de ümitsizliğe teslim olmuşken, korkularıma yenik düşüp sana istemeye istemeye yalanlar söyleyip bize zarar verirken boşalıvermişti gözümden sicim gibi yaşlar titreyen sesimle karışık.. İşte o gün anladım ki hayatımda kocaman bir boşluğu dolduran sendin.. ve çekip almıştın beni ıssız yalnız gecelerin ortasından .. Hani unutmuşken ben değer verilmeyi dertleşmeyi yada önemsenmeyi ,, Hani özemişken sevmeyi sevilmeyi sen çıktın karşıma .. Seni sevdim ben ..
Yıllarca hatırlamayı, yaşamayı beklediğim ne kadar güzel duygular varsa seninle tamamladım iç dünyamda.. rüyalarım oldun , sırlarım oldun ,, umudum oldun, kocaman bir sevgi oldun dolup taştın yüreğime.. biraz hoyrat epey kabaca bol bol atarlana atarlana sana arkadaş, dost, sırdaş sevgili olayım dedim de beceremedim işte.. ne zaman nerde nasıl sevilir pek bilemedim.. ne kabahatim bitti ne de kabahatlerimden beter özürlerim ..
Şimdilerde yokluğundayım .. Hani hak etmesem de seni, vazgeçemiyorum işte ,, öyle bir alışmışım ki varlığına ne kadar zarar verirsem vereyim sana yine de yanında kalayım istiyorum.. Biliyorum senin için artık dayanılmaz bir hal aldı bu hoyratlıklarım kabalıklarım..
biliyorum bitsin unutulsun istiyorsun yaşanmamış sayılsın hiçbirşey.. seni anlıyorum ama yapamıyorum işte..
Ne mi istiyorsun hala diye sorarsan !! bende bilmiyorum.. bildiğim tekşey var.. sensizlik çok zor yapamıyorum..
BİZ olalım diyorum .. tarifini sen koy nasıl BİZ olacaksak öyle olalım.. sadece bir köşede seyrederim seni.. sesim çıkmaz.. sadece arada NASILSIN yaz istiyorum.. Kıyısında köşesinde hayatının bir gölge olayım istiyorum.. Nefes aldığını bilirken benden uzakta biryerlerde .. Sadece hatırlanmak istiyorum.. Sen nasıl istersen öyle bak bana.. ben seni uzaktan da olsa sevmek istiyorum içimi acıtmadan.. seninde canını yakmadan ..
BİZ olalım senin müsaade ettiğin kadar...


Bu yazı 2434 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
SON YORUMLANANLAR HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR

Haber sitemizi beğendiniz mi?


YUKARI