Bugun...
KENDİNİZİ KEŞFEDİN DÜNYA DEĞİŞSİN!


Esra ŞAHİN YÜREĞİMİN GÖTÜRDÜĞÜ YER
 
 
facebook-paylas
Tarih: 14-10-2017 21:15
Özlem güçlü bir his. Hele ki mevzu bahis benim gibi birine çocuk olunca dayanması biraz daha güç oluyor. 
Masamın baş ucunda en değer verdiğim kişilerin fotoğrafları var. Kitaplığımda her yerde. Gördükçe huzur veren ve neden bu kadar çaba harcadığımı hatırlatan türden kareler... 
Uzun saatler ders çalışmalar,  yazmalar, kitaplar, kalemler, defterler, kahveler... Tek bir fotoğrafa bakınca hepsinin yorgunluğu gidebilir mi? Kesinlikle evet. 
İnsanların sınırlarını zorlaması için belli nedenleri olur her zaman. Benim en büyük nedenim ise en hassas noktamızın geleceğini aydınlatabilmek, iyi anlaşılmalarını sağlamak, tabuları yıkmak, gülümsetebilmek... 
Her insanın bu hayata gönderiliş nedeni vardır. Meslek seçimlerimiz, davranışlarımız hesaplıdır ve içimizdeki cevheri keşfedersek karadan gemi de yürütürüz, nobel de alırız, buluş da yaparız. Benim nedenim ise onların gülümsemesine vesile olabilmek, huzura erişebilecekleri geleceklere ulaşmalarını sağlamak. Bunu keşfettim sanırım. Başka alanda yapamam.
Bu saatte hala tez inceliyor ve bu fotoğraflara bakıp iç çekiyorsam sebeplerim var. Arayın ve bulun sizler de o sebepleri. Kendinizi keşfedin, geliştirin ve dünya değişsin. ;) 


Bu yazı 2331 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
SON YORUMLANANLAR HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR

Haber sitemizi beğendiniz mi?


YUKARI