Bugun...
HAKKIMIZDAKİ İFTİRA ,HAKARET İÇERİKLİ DAVAMIZIN DURUŞMA AÇIKLAMASI


Mü'mine Ö.S (Binti Ramazan) KATREDEN-DERYAYA 95.8
 
 
facebook-paylas
Tarih: 25-04-2015 11:16

HAKKIMIZDAKİ  İFTİRA ,HAKARET İÇERİKLİ DAVAMIZIN DURUŞMA AÇIKLAMASI
 (24.10.2013)
 (Müfteriler ; fitne-fücür tayfasıyla  iftira yazıları döşerken erkeklerdi,(gerçek erkeklere hakaret olmasın)şimdi ise davanın ömrünü ve kaçınılmaz ceza ve tazminatların korkusuyla ürkekler oldular...)
 Siz değerli dostların  duruşma ile ilgili sora durdğunuz yoğun telefon trafiğinden sonra, geciktirdiğim duruşma sonrası beklediğinizi ifade ettiğiniz bilgilendirme yazımı yine gecikmeli olarak nihayet yazıyorum..
 Haklısınız! Ortalıkta aylak aylak “Gazeteciyim” diyerek gezen, başlattığımız hukuki süreçte de azmettiricileri gün ışığı gibi yavaş yavaş ortaya çıkanlarla bu hukuki hesaplaşma, anlaşılan o ki bu durum içinde olan mağdurların da çoğuna yol gösterecek… Açıkçası ben, bu müfterinin (internet sitemin bereketi kaçmasın diye ismini yazmıyorum. Sonuçlandığında yazacağım. )hakkımda yazdıkları ile değilazmettirenleri bölümü ile daha ilgiliyim.  Akraba boyutunda sanık ifadesiyle isimler netleşmiş dava sonrası işlem için zamana dürülmüştür... Siyasi suçluları da başbakana bizzat tarafımdan yazılı olarak verilmiştir.. Siyasi suçlular önümüzdeki seçimde ölçüleri alınacaktır..(göreceğiz)Sanığa gelince...Sanık sadece hakimden uzatma hakkını kullanarak süre kazanmak çabasında ve bir türlü ıspatlayamadığı  ve oluşturamadığı delillerin stresinde… Sanık avukatnın da davadan çekildiği 24-10-2013 tarihli duruşma yeni ve bir kadın avukat katılımı münasebeti ile dava karara bağlanmak üzere aralık ayına ertelenmiş bulunmakta... Ahlaksız yazıların  sanık piyonu ve  muhabiri olarak ta  Bünyamin CANAL tarafından Malatya nın altını üstüne getirerek kapı kapı delil arama derdindeler… Oluşturulamayan delil, doğal olarak suçlunun ek süre talebi hakkı olduğu baz alınarak ceza sürecini uzatmakta.. Ancak akibet kaçınılmaz… Malatya Belediyesine sırf beni işten attırma amacına binaen Belediye başkanına hitaben şahsıma kışkırtma içerikli yazdığı belgesiz delilsiz bu iftiralar Başkanın da güle oynaya büyük bir zevkle itaatini gerektirmiş Sn başkan dava arkadaşlarının bu davetine kayıtsız kalmamıştır. Daha doğrusu kendisine yakışanı yapmıştır…
Ancak ne yazanın hali ne “muhbirlerim” dediklerinin  ne de itaat edenlerin hali mertçe değil kalleşçe bir profil sunmakta…
 Anlayacağınız ve anlatacağım Gazeteci olduğunu iddia ederek ortada gezen kim olursa olsun eğer bir kişiye atılı suç isnat ediyorsa bunu delillendirmek zorundadır. Yaptığı haber ne olursa olsun, bunu mutlaka ıspatlamak zorundadır. Eğer kiralıksa faturasını, kim için ve neye hizmet amaçlı olduğunu cesurca söylemek zorundadır…Her kulağa üfürülen yazılsa çoğumuzun roman yazması lazım.  Üstelik bu ahlaksızlığın ayet karşılığı  “ İşittiği her şeyi dillendirmesi kişiye günah olarak yeter” dir.    Bu yüzden fitne fücürluk ve  ebu lehep ahlakıdır…Ebu Lehebe karısı yardım ediyordu buna da Bünyamin Canal.. ( Neyse, yalancı şahitlikten dolayı ona da hukuki işlem başlatılacaktır..)Artık kendisini savunsun bakalım..  Hani yazarken hepsi elinizde idi.. Niye adaleti oyalıyorsunuz? Nereye kadar?

2 Ay daha verildi.. Bakalım ... Tüm Malatya bilsin ki Milletvekillerini araya koyarak tarafımızdan affı diledikleri , olmamış gibi kabul etmemizi istedikleri bu ahlaksız saldırıya özür kabul edilmeyecek ve herkes hakettiğini mutlaka görecektir.. ( Meşru metotlarla)
 
"Çamur at izi kalsın mantığı artık işlemiyor… Atalar bu sözü çamaşır elde yıkandığında gitmeyen lekeler üzerine söylemişlerdir. Şimdi enva-i türlü deterjanlar var, yıkandığında orjinalinden bile temiz oluyorlar… "
Netice-i kelam; Kiralık Kalem sanık olmadan önce kendileri malum azmettiricilerinden derlediği iftira cümlelerinden bazıları:
1-      Ertan MUMCU ya kadar uzanan çirkef planın ne olduğu delili
2-      Urfa daki şeyh kim? Kimin  yanına gidip geldiğimi bahsettiği delil(!) (Eşimin ailesi olabilir mi? (!))
3-      Sonuçlanmış ,adaletin tecelli ettiği bir davada hangi hakimin karşısına ve ne diye çıktığım yalanının delili..
4-      Emine AKKURT un yerine kadın kolları olarak düşünüldüğüm iddiasının delili.. Emine hanıma hassasiyetten dillendirdiği cümleler..
5-      “Olay roportaj” diye atfettiği  trajı komik kahramanının delillendirilmesi
6-      Vakıf adamı olduğum ve adıma verildiği iddia edilen jipin belgelenmesi.. Vakfın ismi cismi.. Hani bende bileyim nereye tabiyim(!)
7-      “Köpek soyu” dediği soyumuzun biyolojik gen delilleri
 
8-      Münir ERKAL,Şefik ATİLLA, Yaşar Çerçi ağzından yazılan cümle delilleri vs.vs
 
Daha kendi kendine "sinem ,esra" adı altında yorum yaparak ortaya koyduğu ahlaksızlıklar…Tüm bu yapılanlar asla affedilmeyecek,hukiki ceza için gerekli karar verildiğinde basın açıklaması olarak  siz değerli Malatya halkıyla paylaşılacaktır.. Özellikle sanık savunmalarını mutlaka size okutacağız...Öyle ya herkes bilsin diye yapmadılar mı bizde herkes gerçekten gerçekleri bilsin diye yardıncı olacağız hepsi bu! Kimse, canı sıkılınca hırsı azınca eline iftira jopu alıp  olur olmaz saldırmasın..Evet dostlar ,yarenler ,canlar durum bundan ibaret..
 
 
 
  (Not:Ömrümüz vefa ederse hukukun dışında ki gelişmeleri ve tecellıileri elbette görecek veya işiteceğiz.. Rabbimize böyle fasık ve münafık failli bir imtihanda müfteri rolünü yazmadığı için çok hamdediyor, Muhammedi metotla savmaya çalıştığımız bu mahsuniyet ve mazlumiyetimizi tarafından mükafatlandırsın istiyor ve dileniyoruz inş )
 



Bu yazı 5386 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
SON YORUMLANANLAR HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR

Haber sitemizi beğendiniz mi?


YUKARI