Bugun...
ARTIK BİZ DE HALAMER AİLESİ İLE BERABERİZ!


NURAN TAYDAŞ ÇAL "KUTUP YILDIZI"
 
 
facebook-paylas
Tarih: 23-01-2017 20:13

 

Bir selam yollayalım alana ve almayana… Bir merhaba diyelim tüm gönül dostlarına;

Gönül kalemimizden dökülenleri on beş günde bir yazacağımız köşemize; “Kutup Yıldızı” ismini verdik çünkü hayatın her aşamasında farklı duyguları yaşarız. Bazen öyle bir an gelir ki bir kılavuza ihtiyaç duyarız. Kılavuzumuzun yanı başımızda olduğunu bilsek de tercüme edemediğimiz durumlarla karşı kaşıya kalırız. İşte bu bocalamada tıpkı kutup yıldızı misali bir pusulaya, bir tercümana ihtiyaç duyar, hayatı bir de onun gözünden bakmak isteriz. Bir iç döküşler silsilesini yaşarız.

“Kutup Yıldızı” isimli köşemizde sizin sesiniz olmaya gayret edeceğiz. Birlikte ağlayıp, birlikte güleceğiz. Sevinçlerimizi, hüzünlerimizi paylaşacak; küçük kalem darbeleriyle, yüreklerin haritasını çizmeye gayret edeceğiz.

Samimi içten sohbetlerimiz olacak. Endişelerimiz, korkularımız ve heyecanlarımız ile biz bir insanız. Hiçbirimiz sebepsiz gelmedik bu dünyaya… Misyonlarımızı, becerilerimiz, başarılarımızı aktaracağımız bir köşe olacak. Tabi ki bunlar siz değerli okuyucularımızla zenginleşecek.

Bu köşe benim değil sizin köşeniz olacak. Sizlerin sorularınızı, başarılarınızı, hüzünlerinizi konuşacak, birlikte çözüm yolları üreteceğiz. Kimi zaman da benim gönül penceremden yansıyanlar dökülecek dizelere…

İletişim adresimizden tüm görüş ve duygularınızı bizimle paylaşabilirsiniz

Bu heyecanlı yolculukta, siz değerli okuyucularımızın da beni yalnız bırakmayacağını umut eder, sevgi ve esenlik dolu günler dilerim.

E_MAİL: [email protected]

FACEBOOK: www.facebook.com/nuran.cal

INSTAGRAM: www.instagram.com/nurantaydascal

 

 

 



Bu yazı 3271 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
SON YORUMLANANLAR HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR

Haber sitemizi beğendiniz mi?


YUKARI