Bugun...


AUZEF ve AÖF sınavları ertelendi mi, ne zaman yapılacak? 2020 Açık Öğretim Üniversitesi sınav tarihleri ne zaman, tarih belli oldu mu?
Corona virüsü salgını sebebiyle ÖSYM 2020 takvimindeki değişiklikler yaşanırken AUZEF ve AÖF sınav tarihleri merak edildi. Belli sebeplerden ötürü dışardan üniversiteyi okumak zorunda olan öğrenciler Açık Öğretim ve AUZEF sınavlarının ertelenip ertelenmediğini öğrenmek istiyor. Tam bu noktada ‘’ AUZEF ve AÖF sınavları ertelendi mi, ne zaman yapılacak?’’ sorusuna yanıt aranıyor. 2019-2020 İÜ AUZEF Bahar Dönemi Kayıt Yenileme Kılavuzu'na göre Bahar yarıyılı kayıt yenileme işlemlerinde değişiklik y

facebook-paylas
Tarih: 30-03-2020 22:11
AUZEF ve AÖF sınavları ertelendi mi, ne zaman yapılacak? 2020 Açık Öğretim Üniversitesi sınav tarihleri ne zaman, tarih belli oldu mu?
+ -

Ülkemizde görülen coronavirüsü tedbirleri kapsamında  sınav takvimi değişikliğine gitti. Açıktan ve uzaktan üniversite okuyan öğrenciler ise gözlerini 2020   sınav tarihlerine çevirdi. İyi bir eğitim ve iş hayatı için çalışmalarına hız kazandıran öğrenciler 2019-2020 İÜ AUZEF bahar dönemi kayıtlarını ve AÖF sınav takvimini araştırıyor. Bilindiği üzere 18-19 Nisan tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan AÖF bahar dönemi sınavları gerçekleşmesi planlanıyor. Öte yandan  tarihlerinde değişiklikler takip ediliyor. Peki AUZEF ve AÖF sınavları ne zaman yapılacak? AUZEF ve  mi? 2020  Üniversitesi sınav tarihleri

 

AUZEF VE AÖF ERTELENDİ Mİ? AUZEF VE AÖF NE ZAMAN YAPILACAK?

Üllkemizde corona virüsü görülmesi sebebiyle okullar uzaktan eğitim kararı alınca milyonlarca öğrenci ''AUZEF ve AÖF ertelendi mi, ne zaman yapılacak'' sorusuna yanıt aramaya başladı. Haberimizde, AUZEF ve AÖF 2020 sınav tarihine ilişkin bilgiye ve ÖSYM sınav takvimine erişebilirsiniz.

AÖF SINAVLARINA İLİŞKİN SON DAKİKA AÇIKLAMASI GELDİ...

 Açıköğretim İktisat ve İşletme fakültelerinin bahar dönemi ara sınavları, 18 Nisan-7 Mayıs tarihlerini kapsayan 20 günlük süreçte internet tabanlı ortamlarda yapılacak.

AUZEF ERTELENDİ Mİ?

AUZEF kayıt yenileme işlemleri için ilgili kurumun resmi sitesinden yapılan açıklama şu şekilde;

Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Koronavirüs (KOVID-19) salgını nedeniyle öğrencilerimizden çeşitli sebeplerle kayıt yenileyemedikleri konusunda geri dönüş almış bulunmaktayız. Bu konuda gelen yoğun talepler üzerine durum Fakülte Yönetim Kurulumuzca değerlendirilmiş olup 30 Mart 2020 – 3 Nisan 2020 (saat 23:59'a kadar) tarihleri arasında kayıt yenileme işlemleri için sistemin tekrar açılmasına karar verilmiştir. Belirtilen tarihler arasında çeşitli sebeplerle kayıt yenileyemeyen öğrencilerimiz hiçbir mazeret belirtmeksizin kayıt yenileme işlemlerini tamamlayabilirler.

Ödeme işlemlerinizi Banka veya ATM kullanmadan AKSİS üzerinden online olarak yapabilirsiniz. Ödeme işlemini tamamlayan öğrencilerimizin dersleri fakültemiz tarafından seçilecektir.

Kayıt yenileme kılavuzuna buradan ulaşabilirsiniz

 

 






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI