Bugun...


Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın akşam yemeği Edremitli şeften
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, akşam yemeğinde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nde Edremitli Şef Ekrem Yanbolluoğlu'nun hazırladığı bölgesel yemeklerden oluşan menüden yedi. Erdoğan, yemek sonrası şef Yanbolluoğlu ile sohbet edip fotoğraf çektirdi.

facebook-paylas
Tarih: 09-10-2022 07:59
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın akşam yemeği Edremitli şeften
+ -

Toplu açılış töreni ve bir dizi ziyaret için Balıkesir'de bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın organize ettiği yemekte Edremitli Şef Ekrem Yanbolluoğlu'nun hazırladığı menü ile akşam yemeği yedi. Menüde kelle paça çorbası, Edremit erken hasat zeytinyağı, yeni hasat kırma zeytin, Kazdağları Eybek Zirvesi'nde yaşayan keçilerden elde edilen peynir, sura, çam fıstıklı ve kuş üzümlü lahana sarması, kabak çiçeği dolması, portakallı kereviz, manda yoğurdu, Balıkesir Kaymaklısı ve Edremit höşmeriminden oluştu.

Yemek sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, şef Yanbolluoğlu ile sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Şef Yanbolluoğlu, yaptığı açıklamada, “Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Balıkesir ziyareti üzerine Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin vermiş olduğu protokol yemeğini hazırlayıp sunduk.” dedi.

Emrah Elmas
 

iha.com.tr üzerindeki haberler özet şeklinde yayınlanmaktadır. Haberin video, fotoğraf ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: IHA






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI