Bugun...


Dortmund pes etmedi, 1 puanı Modeste ile son dakikada aldı
Almanya Bundesliga'nın 9. haftasında Borussia Dortmund, sahasında karşı karşıya geldiği Bayern Münih ile 2-2 berabere kaldı. Dortmund'a beraberliği getiren golü 90+5'te Modeste kaydetti.

facebook-paylas
Tarih: 09-10-2022 03:01
Dortmund pes etmedi, 1 puanı Modeste ile son dakikada aldı
+ -

Almanya Bundesliga'nın 9. haftasında Borussia Dortmund, Signal Iduna Park'ta Bayern Münih ile karşı karşıya geldi. Müsabakanın 33. dakikasında Münih temsilcisi Goretska ile gol perdesini araladı. İlk yarı Bayern'in 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarı 53. dakikada Sane, Bayern Münih'in 2. golünü kaydeden isim oldu. 74'te Borussia Dortmund Moukoko ile farkı 1'e indirdi. Maçın 90. dakikasında konuk ekipte Kingsley Coman ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyundan atıldı. Uzatma dakikalarını 10 kişi kalan Bayern Münih'e karşı oynayan Borussia Dortmund'da Modeste, 90+5. dakikada meşin yuvarlağı filelerle buluşturarak tabelayı 2-2'ye getirdi. Bu gol aynı zamanda maçın da skoru oldu.

Bora Akyol

iha.com.tr üzerindeki haberler özet şeklinde yayınlanmaktadır. Haberin video, fotoğraf ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: IHA






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI