Bugun...


Gelecek Partisi'nden çok sert Twitter paylaşımı Kaynak Yeniçağ: Gelecek Partisi'nden çok sert Twitter paylaşımı
Ahmet Davutoğlu’nun bir süredir devam eden parti kurma hazırlıkları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile sert tartışmaların gölgesinde nihayet buldu. Gelecek Partisi adıyla kurulan yeni partinin Twitter hesabından yapılan paylaşımlarda, Erdoğan ile Davutoğlu arasındaki gerginliğin artacağına işaret eden cümlelere yer verildi. Kaynak Yeniçağ: Gelecek Partisi'nden çok sert Twitter paylaşımı

facebook-paylas
Tarih: 12-12-2019 21:05
Gelecek Partisi'nden çok sert Twitter paylaşımı  Kaynak Yeniçağ: Gelecek Partisi'nden çok sert Twitter paylaşımı
+ -

https://armut.com/hizmetveren/mumine-o-malatya-yesilyurt-direksiyon-ozel-ders_943809

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun uzun süredir devam eden parti kurma hazırlıklarında sona gelindi.

Yeni partinin kuruluş dilekçesini vermek üzere Davutoğlu’na yakın isimler olan eski AKP milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün ve Selçuk Özdağ ile AKP’nin eski Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı, AKP’nin Ankara eski İl Başkan Yardımcısı Feramüz Üstün, eski vali İzzettin Küçük ve AKP’nin eski Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ İçişleri Bakanlığı’na giderek başvuru yaptı.

YARIN SAAT 10.00’DA PARTİ PROGRAMI AÇIKLANACAK

İçişleri Bakanlığı’nın çıkışında açıklama yapan Ayhan Sefer Üstün, "Kurucu üyelerinin başka partilere üyelikleri soruluyor. Kurucuların adli durumları inceleniyor. Maksimum 1 saat içinde tüm prosedür tamamlanarak hukuki süreç tamamlanmış olacak. Şimdilik söyleyebileceklerimiz bu kadar. Alındı belgesini aldıktan sonra sizlerle yeniden görüşürüz. Yarın saat 10.00'da kurucular kurulunun, partinin programının tanıtımı olacak" dedi.

TWİTTER HESABINDAN PAYLAŞIM YAPILDI

Gelecek Parti adıyla kuruluşu gerçekleşen Ahmet Davutoğlu liderliğindeki partinin Twitter hesabından, paylaşımlar yapılmaya başlandı.

 Davutoğlu'nun tanıtım toplantısına tüm vatandaşları davet ettiği mesajın ardından, partinin resmi hesabından bir paylaşım daha yapıldı.

Yapılan paylaşımda, "Her bir köyüyle, bucağıyla, mezrasıyla, Trakya'sıdan, Kafkasya'sına, Akdeniz'inden, Karadeniz'ine, Meriç'ten, Aras'a, Fırat'tan, Sakarya'ya Menderes'e, Gediz'e kadar bütün coğrafyanın her bir toprağına dokunacağız, her bir yüreğine sesleneceğiz." denildi.

"BU YOL SERVETİNE SERVET KATANLARIN YOLU DEĞİLDİR"

Gelecek Partisi'nin resmi hesabından son yapılan paylaşım ise 'kılıçlar çekildi' yorumlarına neden oldu. Erdoğan'ın 'dolandırıcılıkla' suçladığı Ahmet Davutoğlu'nun fotoğrafı ile yapılan paylaşımda, "Bu yol kimseye küsmemişlerin yoludur. Bu yol siyasete çıkınca servetine servet katanların yolu değildir ! Bu yol Millete Hizmet, Hakka Hürmet yoludur." sözlerine yer verildi.

Kaynak Yeniçağ: Gelecek Partisi'nden çok sert Twitter paylaşımı






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI