Bugun...


LİSELİ GENÇLER YARIŞIYOR
Öğrencilerin akademik başarısını arttırmanın yanında sosyal kültürel faaliyetlerde etkin rol alması için birçok etkinliğe imza atan Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından farklı bir etkinlik daha hayata geçirildi.

facebook-paylas
Tarih: 21-04-2022 20:48
LİSELİ GENÇLER YARIŞIYOR
+ -

Malatya Yeşilyurt İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünce; gençlerin müzik bilincini geliştirmek, okullarda sürdürülen müzik çalışmalarını desteklemek, gençler arasında sevgi ve dostluk bağlarını güçlendirmek, gençlerin yoğun bir şekilde kullandıkları sosyal medyanın olumlu yönde etkilerini göstermek, okullarda birliktelik kültürünü arttırmak amacıyla, “Malatya Geneli Liseler Arası Müzik Yarışması” düzenlenmektedir.

Yarışmayı,diğer müzik yarışmalarından ayıran en önemli yönü ise finale kalacak takımların sosyal medya üzerinden belirlenmesidir. Şarkıların videoları Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Youtube kanalında yayınlandıktan sonra 15 Mayıs’a kadar en çok beğeniyi toplayan 8 takım finale kalacaktır.

Videoların Youtube kanalında yayınlanması ile birlikte ilk iki günde yüzbinlerce izlendiği görüldü. Videoların beğeni sayısını arttırmak amacıyla okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler yoğun bir çalışma göstermektedirler. Öğrencilerin motivasyonunu etkileyen beğeni arttırma çalışmaları il genelinde tatlı bir rekabet ortamı oluşturmuştur.

En çok beğeniyi alan sekiz grubun yarışacağı final 23 Mayıs’ta. Konser havasında geçecek bu finale kalacak takımların kim olacağı heyecanla bekleniyor.

Biz de halamer.com ekibi olarak, Malatya Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne öğrencilerin keşfe hazır kabiliyetlerini sergileyebilmeleri noktasında  bu güzel  aktivitede  gösterdikleri gayreti teşviki taktir ediyor, öğrencilerin eğitimlerine katacakları bu heyecandan dolayı da memnuniyetimizi sunmayı borç biliyoruz. 

 

 




Editör: M.Ö.S



YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI