Bugun...


Turkcell Superonline ‘limitsiz’ internet paketlerinin fiyatlarını açıkladı
Türk Telekom’un ardından, Turkcell Superonline da limitsiz (AKK’siz) internet paketlerinin yeni fiyatlarını duyurdu. Buna göre Superonline’da taahhütlü fiyatlar 15 Mbps için 79.90 TL’den başlarken, 100 Mbps hızında ise 199.90 TL oldu. Aynı paketlerin taahhütsüz kullanılması durumunda ise aylık internet maliyeti 449 TL’ye kadar çıkıyor.

facebook-paylas
Tarih: 27-12-2018 21:23
Turkcell Superonline ‘limitsiz’ internet paketlerinin fiyatlarını açıkladı
+ -

Türkiye’de 1 Ocak 2019’dan itibaren sabit internet kullanımında kalkacak olan Adil Kullanım Kotası (AKK; veya diğer adıyla Adil Kullanım Noktası, AKN) uygulamasına yönelik olarak limitsiz internet tarifelerini açıklayan operatörlere bir yenisi daha eklendi.

Habertürk’ten Necdet Çalışkan’ın haberine göre Türk Telekom’un ardındanTurkcell Superonline da limitsiz internet paketlerinin fiyatlarını açıkladı. Buna göre “Turkcell Fiber Limitsiz İnternete Giriş Kampanyası” kapsamında 12 ay taahhütlü ​15 Mbps hızında internet paketinin aylık fiyatı 79.90 TL olarak duyuruldu. Aynı paketin taahhütsüz tarife fiyatı ise 169 TL oldu. 25 Mbps hızındaki "Süper Paket" için ise bu fiyatlar sırasıyla, 89.90 TL (12 ay taahhütlü) ve 229 TL (taahhütsüz, tarife fiyatı) olarak belirlendi.

 

 

TAAHHÜTLÜ 100 MBPS AYLIK 199 TL!

Turkcell Superonline’ın 25 Aralık 2018 – 30 Haziran 2019 tarihleri arasında geçerli olacak olan yeni tarife kampanyalarına göre limitsiz (AKK sınırı olmayan) paketlerindeki taahhütlü fiyatlar, 35 Mbps hız için 99.90 TL, 50 Mbps hız için 129.90 TL ve 100 Mbps hız için ise 199.90 TL olarak belirlendi.

Aynı paketlerin taahhütsüz kullanılması durumunda ise fiyatlar 449 TL’ye kadar çıkıyor. “Platin Paket” adıyla duyurulan yeni tarifelerde, AKK’siz ve taahhütsüz internet seçenekleri, 35 Mbps hız 289 TL, 50 Mbps hız için 339 TL ve 100 Mbps hız için ise 449 TL olarak belirlendi.

KONTRAT SÜRELERİNİ 24 AYDAN 12 AYA İNDİRDİ

Turkcell’den konuyla ilgili yapılan resmi açıklamada, 1 Ocak’tan itibaren başlayan yeni döneme özel, sözleşme yenileyen ya da Turkcell fiber internete geçen müşterilere, seçtikleri tarifeden bağımsız olarak 1 ay boyunca 100 Mbps hızında fiber internet sunulacağını belirtildi.

Limitsiz internet paketleriyle kontrat sürelerinin de 24 aydan 12 aya indirildiğine dikkat çekilen açıklamada, Mevcut Turkcell fiber müşterilerinin ise taahhüt süreleri bitene kadar herhangi ek bir ücret ödemeden tarifelerini AKK’sız olarak kullanmaya devam edeceği ifade edildi. Ayrıca yeni dönemde limitsiz fiber müşterilerinin de Turkcell Platinum kapsamında sunulan tüm kampanyalardan yararlanabileceği açıklandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Pazarlama Direktörü Ömer Barbaros Yiş, Türkiye’nin dijitalleşmede 2023 hedeflerine ulaşması için 21 milyon haneye fiber internet götürmenin şart olduğunun altını çizerek, şunları söyledi:

“Amacımız ‘…e kadara varan’ hızlardan ziyade net yüksek hızda fiber internetle bilgiyi Türkiye’nin her köşesine yaymak ve ülkemizin dijitalleşme hedeflerine katkı sağlamak. Yeni tarife dünyamızı da bu hedef doğrultusunda oluşturduk. Yine şirket olarak herkesi yüksek hızda AKN’siz internetle tanıştırmak için net fiyatları olan tarifeler hazırladık.”

Superonline'den önce Türk Telekom, “Limitsiz İnternet Çağı” adıyla AKK olmayan yeni tarifelerini 11 Aralık'ta duyurmuş, AKN'siz internet tarife ve fiyatlarını 16 Aralık'ta revize etmişti.

Peki açıklanan limitsiz internet tarifeleri sonrası son durum nasıl oluştu?

 






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI