Bugun...
HİTMAN AJAN 47


Emre SAKALLI SİNEMANIN NABZI
 
 
facebook-paylas
Tarih: 26-08-2015 21:45
Hitman Ajan 47 filminde bu kez Ajan 47 kendisi gibi yetenekleri olan bir ordu oluşturmaya çalışan bir şirket ile mücadele ediyor. Özel olarak geliştirilen ve bu yüzden bir insana göre daha hızlı, daha zeki ve daha güçlü olan Ajan 47 ve benzeri ajanların tek kimliği kafalarının arkasında yazan numaralarıdır. Tam manası ile ölüm makinesi olarak geliştirilen bu savaşçılar arasında Ajan 47 en başarılı ve kusursuz olanıdır. Bu yüzden şirket Ajan 47’nin gizemini çözüp onun gibi ajanlardan oluşan bir ordu oluşturmaya çalışır. Şirketi tek durdurabilecek güç ise Ajan 47 ve ona yardım edecek olan kadındır.

2007 yılında yayınlandığında dünyada pek ilgi görmese de Türkiye’de çekildiği için Türk izleyicilerinin beğenisini toplayan Hitman çok uzun bir aradan sonra yeniden beyazperdeye aktarılıyor ve Hitman Ajan 47 olarak izleyenlerin karşısına çıkıyor.

Filmin yönetmenliğini ilk yönetmenlik deneyimini yaşayan Aleksander Bach yapıyor. Filmin senaryosunu ise ilk filminde senaryosunu yazan ve A Takımı, Kod Adı Kılıçbalığı gibi kaliteli yapımlarda yer alan Skip Woods ve ekibi yazdı. Filmin başrolünde bu kez Rupert Friend ve Hannah Ware yer alıyor.

Bu tarz süper yetenekleri olan ajanlar yanında sürekli güzel bir kadın olma klasiği Hitman Ajan 47 filminde de devam ediyor. Filmde bolca aksiyon mevcut ve bu yüzden aksiyon filmlerini sevenlerin kaçırmaması gereken bir film. Ajanın içinde yer aldığı aksiyon sahnelerinin mantık ile alakası yok fakat yine de göze hoş gelen bir kalite söz konusu.


Bu yazı 2410 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
SON YORUMLANANLAR HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR

Haber sitemizi beğendiniz mi?


YUKARI