Bugun...


Asgari Ücret Toplantısına Damga Vuran Sözler: Mevcut Asgari Ücretle Geçinebilmek İçin Sihirbaz Olmak Gerekiyor
Asgari Ücret Tespit Komisyonunun ikinci toplantısı sona erdi. Yaklaşık 2 saat süren toplantı sonrası hükümet, işçi ve işveren tarafı açıklamalarda bulundu. TÜRK-İŞ Genel Eğitim Sekreteri Nazmi Irgat asgari ücret için, "Rakam duyabilecek miyiz?" sorusuna "Mevcut asgari ücretle geçinebilmek için sihirbaz olmak gerekiyor" karşılığını verdi.

facebook-paylas
Tarih: 13-12-2018 20:15
Asgari Ücret Toplantısına Damga Vuran Sözler: Mevcut Asgari Ücretle Geçinebilmek İçin Sihirbaz Olmak Gerekiyor
+ -

Asgari ücretin 2019 yılında ne kadar olacağını belirlemek üzere toplanan Asgari Ücret Tespit Komisyonun ikinci toplantısı, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) ev sahipliğinde Genel Sekreter Akansel Koç'un katılımı ile gerçekleşti. Toplantıda hükümet tarafını Çalışma Genel Müdürü Nurcan Önder, işçi tarafını ise Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) Genel Eğitim Sekreteri Nazmi Irgat ve beraberindeki heyetler temsil etti. Toplantı sonrasında açıklamalarda bulunan TÜRK-İŞ Genel Eğitim Sekreteri Nazmi Irgat asgari ücret için, "Rakam duyabilecek miyiz?" sorusuna "Mevcut asgari ücretle geçinebilmek için sihirbaz olmak gerekiyor" karşılığını verdi.

"İYİ BİR ASGARİ ÜCRET RAKAMI SUNMAYI UMUYORUZ"

Toplantı öncesi basın mensuplarına açıklama yapan Çalışma Genel Müdürü Önder, "Bu ayın sonuna kadar gerekli bütün çalışmaları tamamlayıp, elimizden gelen her şeyi yapıp, hiçbir şeyi gözden kaçırmadan iyi bir asgari ücret rakamı sunmayı umuyoruz. Çıkacak sonucun tüm ülkemize, ekonomimize, asgari ücretlilerimize ve tüm çalışanlarımıza hayırlar getirmesini diliyorum" diye konuştu.






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI