Bugun...


Babayiğitler Açıklandı! Borsa Hareketlendi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye'nin Otomobili Ortak Girişim Grubunu açıklamasının ardından, yerli otomobil üretimi yapacak şirketlerin borsada işlem gören hisselerinde hareketlilik arttı.

facebook-paylas
Tarih: 02-11-2017 23:13
Babayiğitler Açıklandı! Borsa Hareketlendi
+ -

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan'ın  Türkiye'nin Otomobili Ortak Girişim Grubu'nu açıklamasının ardından yerli otomobil üretimi yapacak şirketlerin  Borsa İstanbul'da işlem gören hisselerinde hareketlilik arttı.  Cumhurbaşkanı Erdoğan  Türkiye'nin Otomobili Ortak Girişim Grubu'nda yer alan 5 babayiğit şirketin, Anadolu Grubu, BMC, Kıraça Holding,  Turkcell ve  Zorlu Holding olarak açıkladı.

HİSSELERİ ZİRVEYİ GÖRDÜ

Konuya ilişkin beklentilerle  Borsa İstanbul'da yaklaşık 10 gündür yükseliş eğiliminde olan, Kıraça Holding'e ait  Karsan Otomotiv Sanayi Ticaret AŞ,  Turkcell İletişim Hizmetleri AŞ,  Zorlu Holding'e ait  Vestel Elektronik ve Anadolu Grubu'na ait Anadolu  Isuzu Otomotiv'in hisseleri, açıklamaların ardından dalgalı bir seyir izliyor.

Yerli otomobil beklentileriyle bugün Anadolu  Isuzu 14,20 lira,  Turkcell 15,31 lira ve  Vestel Elektronik de 11,83 lira ile tüm zamanların en yüksek seviyesini görürken,  Karsan Otomotiv hisseleri de 2,35 lira ile son 10 yılın zirvesine çıktı.






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI