Bugun...


PSG'nin sahibi Nasser Al-Khelaifi Leeds United'ı satın alacak
Paris Saint Germain'in sahibi milyarder Nasser Al-Khelaifi, İngiliz ekibi Leeds United'ı satın almak istiyor.

facebook-paylas
Tarih: 13-11-2019 00:57
PSG'nin sahibi Nasser Al-Khelaifi Leeds United'ı satın alacak
+ -

Dünyanın en zengin insanları arasında yer alan 'in sahibi Nasser Al-Khelaifi'den sürpriz hamle... PSG'yi satın aldıktan sonra yaptığı transferlerle dikkat çeken Nasser Al-Khelaifi, 'ye yatırım yapmaya hazırlanıyor.

https://armut.com/hizmetveren/mumine-o-malatya-yesilyurt-direksiyon-ozel-ders_943809

45 yaşındaki işadamı, PSG'nin ardından İngiltere'den de bir takım satın alıp futbol dünyasını iyice etkisi altına almak istiyor. Katarlı başkanın almak istediği takım ise İngiltere Championship'te yer alıyor.

BAŞKANI FRANSA'YA DAVET ETTİ

Nasser Al-Khelaifi'nin 'ı almak istediği belirtildi. İngiliz basınının haberine göre Khelaifi, PSG - Club Brugge maçında Leeds United sahibi Andrea Radrizzani'yi davet etti.

 
 

Milyarder başkan, Andrea Radrizzani'ye Leeds United'ı satın almak istediğini belirtti. Teknik direktörlüğünü Marcelo Bielsa'nın yaptığı Leeds United, Premier Lig'e çıkma mücadelesi veriyor.

Nasser Al-Khelaifi'nin toplam servetinin 5 milyar eurodan fazla olduğu tahmin ediliyor. PSG'yi 2011'de satın alan Nasser Al-Khelaifi, takıma Di Maria, Thiago Silva, Cavani, Mbappe ve Neymar gibi yıldız isimleri transfer etmişti.

 






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI