Bugun...


Devre arası transferleri ne yaptı?
Medipol Başakşehir Robinho: Türkiye'de 2. baharını yaşayan 35 yaşındaki Robinho, Sivasspor'dan sonra Başakşehir'de de takımın değişilmezi oldu. 8 maçın hepsinde ilk 11'de başlayan Brezilyalı, 2 gol atarken 2 de asist yaptı.

facebook-paylas
Tarih: 19-03-2019 13:02
Devre arası transferleri ne yaptı?
+ -
  • Devre arası transferleri ne yaptı?

    Spor Toto Süper Lig 2018/2019 sezonunda 2. yarının yarısı tamamlandı. Takımlar, devre arası transfer dönemini hareketli geçirmiş ve hedeflerine ulaşabilmek için birçok ismi kadrosuna katmıştı. Ligde geride kalan 8 haftada yeni transferler ne yaptı? İşte rapor:

  • Devre arası transferleri ne yaptı?

    Medipol Başakşehir

    Robinho: Türkiye'de 2. baharını yaşayan 35 yaşındaki Robinho, Sivasspor'dan sonra Başakşehir'de de takımın değişilmezi oldu. 8 maçın hepsinde ilk 11'de başlayan Brezilyalı, 2 gol atarken 2 de asist yaptı. 

  • Devre arası transferleri ne yaptı?

    Serdar Taşçı: Sezonun ilk yarısını boşta geçiren Serdar, yeni takımına henüz ısınamadı. Sadece 1 maçta 90 dakika forma giyen oyuncu, Fenerbahçe maçının başlarında sakatlandı. Şimdilik hazır bir görüntü çizmedi.

  • Devre arası transferleri ne yaptı?

    Demba Ba: Serdar gibi fiziksel olarak hazır olmayan Demba Ba, buna rağmen aldığı kısa sürede kalitesini gösterdi. 4 maçta sonradan oyuna giren Ba, toplamda 68 dakika forma giydi. Bu süreye 2 gol sığdırmayı başardı. Sakatlık problemi yaşamaması halinde şampiyonluk yarışının son haftalarında fark yaratabilir.

  • Devre arası transferleri ne yaptı?

    Fedor Kudryashov: Transferin son gününde piyango transferi gibi gelen Kudryashov, Avcı'nın vazgeçilmezlerinden oldu. 5 maçta forma giyen futbolcu, 1-0 biten Antalyaspor maçında takımının golünü atarak 3 puanı getirdi.

  • Devre arası transferleri ne yaptı?

    Galatasaray

    Mbaye Diagne: Kasımpaşa'da fırtınalar estiren Diagne, Galatasaray'da hayal kırıklığına dönüştü. 10 milyon euro'ya transfer edilen 27 yaşındaki oyuncu, 2'si penaltıdan olmak üzere 3 gol kaydetti. Diagne şimdilik kendisinden beklenen 'takımı taşıma' rolünden uzak bir görüntü çizdi.






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI