Bugun...


Fred'i neden kadroya alınmamış???
Adana Demirspor maçı öncesinde açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, sakatlığı nedeniyle kadroya alınmayan ve durumu merak edilen yıldız futbolcu Fred hakkında da konuştu. Kartal, "Doktorla beraber oturup konuştuk, "Oynayamayacak" durumda. Riske edip sakatlığı ilerlemesin diye kadroya almadım" dedi.

facebook-paylas
Tarih: 12-11-2023 20:44
Fred'i neden kadroya alınmamış???
+ -

Süper Lig devi Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal, deplasmanda oynayacakları Adana Demirspor maçı öncesinde değerlendirmelerde bulundu.

"KAZANMAK İÇİN GELDİK"

Ezeli rakibi Galatasaray'ın puan kaybına değinen deneyimli çalıştırıcı, "Rakiplerimizin kaybetmesiyle kazanmasıyla ilgilenmiyoruz. Tabii ki kaybetmesi bizim için önemli. Biz kazanmak için geldik. Fenerbahçe, her zaman her yerde kazanmak için sahaya çıkar. Moral motivasyon iyi durumda. 3 puan alıp milli araya moralli gitmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

 

İsmail Kartal, Fred hakkındaki tek gerçeği söyledi:

"SAKATLIĞI İLERLEMESİN DİYE KADROYA ALMADIM"

Takımın bel kemiği Fred'i neden kadroya almadığını söyleyen Kartal, "Fred'i antrenmanda denedik. Kendisiyle konuştuk. Koşularında bir şey yok ama 1-2 pozisyonlarda ağrı hissetti. Doktorla beraber oturup konuştuk, "Oynayamayacak" durumda. Riske edip sakatlığı ilerlemesin diye kadroya almadım" şeklinde konuştu.

İsmail Kartal, Fred hakkındaki tek gerçeği söyledi:





YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI