Bugun...


Fatih Terim: 'Biz kaybettiğimizde değil, vazgeçtiğimizde yeniliriz'
Yukatel Denizlispor galibiyeti sonrası Jupp Derwall'in "Galatasaray'ın olduğu yerde tabii ki umut vardır" sözü hatırlatılan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Fatih Terim'in de söyleyeceği şeyler vardır. O da; ‘Biz kaybettiğimizde değil, vazgeçtiğimizde yeniliriz'

facebook-paylas
Tarih: 12-05-2021 04:02
Fatih Terim: 'Biz kaybettiğimizde değil, vazgeçtiğimizde yeniliriz'
+ -
Galatasaray'ın deplasmanda karşılaştığı Denizlispor'u 4-1 mağlup etmesinin ardından Teknik Direktör Fatih Terim maç sonunda açıklamalarda bulundu. Maçın ardından konuşan Terim, “Valla bu tabloyla karşılaştım mı? Karşılaşmadım mı? Bilmiyorum. Birçok şampiyonluklar kazandık, muhakkak hepsi bir birinden daha değerlidir ama mesele son maçta da kazansanız, üç maç kala da kazansanız şampiyon olmak önemlidir. O yüzden bilmiyorum daha önce böyle bir durum oldu mu, olmadı mı? Ama vazgeçmeyen inanan bir grubumuz vardı.

Bu grup ben ve arkadaşlarım, oyuncularımız ile çalışanlarımız biz hiç vazgeçmedik. Allah'ta kalbimize göre verdi, inşallah sonunu da iyi getireceğiz ama sonunda ne olur bilemem. Şuan ki haliyle bütün Galatasaraylıların sevgisini, takdirini kazanmış bir Galatasaray olduğunu görüyordum. İnşallah sonlandırırız, yüzde kaç diye bir şey bilmiyorum ama Ali Sami Yen'de oynuyoruz, önce kazanmamız lazım, ama maçlar oynanamadan kazanılmıyor. Yani 2 golden önce kazanmamız lazımdı. Bunun için elimizden geleni yapacağız, çok şükür bugünlere dün, evvelsi gün, iki hafta önce, birkaç hafta önce söylenenler, yazılanlar her şey herkesin aklında. Yapılanlar herkesin aklında unutulması mümkün değil, her şey ortadaydı zaten Allah inşallah o günleri de bizlere gösterecek” dedi.

Kaynak: IHA






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI