Bugun...


Kreşte Çocuğu Aşağılayan Öğretmen, Hakime Hesap Verecek
Kreşe verdikleri çocuklarının "Öğretmenim bana 'şişko' ve 'köpek' diyor" sözlerini duyan aile, soluğu mahkemede aldı

facebook-paylas
Tarih: 24-07-2018 16:27
Kreşte Çocuğu Aşağılayan Öğretmen, Hakime Hesap Verecek
+ -

İddiaya göre kreşte öğretmenlik yapan F.E., öğrencisi T.S.'ye "Şişko" diyerek arkadaşlarının yanında küçük düşürdü. Yaşadıklarını ailesine anlatan minik kız, öğretmeninin kendisine "şişko" ve "köpek" gibi ithamlarda bulunduğunu söyledi.

Aile, kızlarının psikolojisinin bozulduğunu öne sürerek suç duyurusunda bulundu. Mahkemenin mağdur aileyi haklı görmesi halinde öğretmen F.E.'nin 2 yıla kadar hapis cezası alabileceği belirtildi. Şişli'deki bir kreşte, öğrencisine "Şişko" diyerek hakaret eden kreş öğretmeni hakkında 2 yıla kadar hapis istendi.

Sabah'tan Atakan Irmak'ın haberine göre, İstanbul'da yaşanan olay, Şişli'deki bir kreşte meydana geldi. İddiaya göre kreşte öğretmenlik yapan F.E., öğrencisi T.S.'ye "Şişko" diyerek arkadaşlarının yanında küçük düşürdü. Yaşadıklarını eve döndüğünde ailesine anlatan minik kız, öğretmeninin kendisine "şişko" ve "köpek" gibi ithamlarda bulunduğunu söyledi. Aile, kızlarının psikolojisinin bozulduğunu öne sürerek suç duyurusunda bulundu. Şüpheli sıfatıyla yargılanan öğretmen F.E.'nin işlemiş olduğu suçun uzlaşmaya tabi suçlardan bulunması nedeniyle taraflar arasında anlaşma sağlanması için dosya uzlaştırmacıya gönderildi.






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI