Bugun...


Son dakika | Beşiktaş'tan corona virüs açıklaması: İki futbolcunun test sonucu pozitif!
Beşiktaş, iki futbolcunun corona virüsü testinin pozitif çıktığını açıkladı. Beşiktaş ile son 2 haftada karşılaşan Antalyaspor ve Denizlispor'da tüm oyuncular ile çalışanlar, 48 saat içinde teste girecek.

facebook-paylas
Tarih: 26-06-2020 21:33
Son dakika | Beşiktaş'tan corona virüs açıklaması: İki futbolcunun test sonucu pozitif!
+ -

İŞTE O AÇIKLAMA

24 Haziran Çarşamba günü, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde, tüm futbolcularımız, teknik heyetimiz ve tesis çalışanlarımıza Covid-19 testi yapılmıştır.

Yapılan testler neticesinde, iki futbolcumuzda pozitif Covid-19 test sonucu tespit edilmiştir.

Fenerbahçe'den geçmiş olsun mesajı

Sarı-lacivertli kulüp, Beşiktaş'ın açıklamasının ardından geçmiş olsun mesajı paylaştı. Fenerbahçe, "Covid-19 testi pozitif çıkan Beşiktaş Kulübü’nün 2 futbolcusuna geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz. Geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.

Konyaspor'dan paylaşım

Beşiktaş ile Süper Lig'de karşılaşacak Konyaspor paylaşım yaptı. Açıklamada "COVID - 19 testi pozitif çıkan futbolculara geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz. Geçmiş olsun" ifadeleri kullanıldı.

Galatasaray'dan mesaj
Sarı-kırmızılı kulüp yaptığı açıklamada, "Koronavirüs testleri pozitif çıkan Beşiktaş futbolcularına geçmiş olsun dileklerimizi iletir, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını dileriz." ifadelerini kullandı.






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI