Bugun...


ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’DEN 'YEMEK VER, UMUT VER" KAMPANYASI!
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Başkent’teki depremzedeler için üç gün önce başlattıkları ‘Yemek Ver, Umut Ver’ kampanyasında 7,5 milyon liralık desteğe ulaştıklarını belirterek, “25 bin depremzede misafirimizin günlük kahvaltı ve yemek talebi var. Umutları iyilikle yeşerten vatandaşlarımızı, sofralara birlikte bereket

facebook-paylas
Tarih: 21-02-2023 11:23
ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’DEN 'YEMEK VER, UMUT VER" KAMPANYASI!
+ -

ABB, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin ardından başlattığı yardım seferberliğine hem deprem bölgesinde hem de Başkent’te devam ediyor. Bu kapsamda, “Bir yemek de benden” sloganıyla 16 Şubat’ta başlatılan ‘Yemek Ver, Umut Ver’ kampanyasında şimdiye dek 7,5 milyon liralık destek geldi. Yavaş, sosyal medya hesaplarında bugün, "'Yemek Ver' kampanyamız, üçüncü gününde 7,5 milyon liralık desteğe ulaştı. 25 bin depremzede misafirimizin günlük kahvaltı ve yemek talebi var. Umutları iyilikle yeşerten vatandaşlarımızı, sofralara birlikte bereket olmaya davet ediyorum" paylaşımı yaptı. 

Başkentlilerin 'yemekver.org' internet adresi üzerinden vereceği kahvaltı ya da yemek siparişleri, ABB aracılığıyla AŞTİ’ye gelen ya da Başkent 153 üzerinden başvuruda bulunan depremzedelere ulaştırılıyor.




Kaynak: ANKAHABER

Editör: M.Ö.S



YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI