Bugun...


Biden ve Harris, 3 ayrı masaj salonuna saldırı düzenlenen Atlanta’da
ABD Başkanı Joe Biden ve Başkan Yardımcısı Kamala Harris, 3 farklı masaj salonuna düzenlenen ve çoğunluğu Asya kökenli 8 kişinin ölümü ile sonuçlanan saldırının ardından Asyalı-Amerikalı liderlerle buluşmak için Atlanta'ya geldi.

facebook-paylas
Tarih: 20-03-2021 01:10
Biden ve Harris, 3 ayrı masaj salonuna saldırı düzenlenen Atlanta’da
+ -

Geçtiğimiz günlerde ABD'nin Georgia eyaletine bağlı Atlanta'da 3 farklı masaj salonuna peş peşe düzenlenen saldırılarda çoğunluğu Asya kökenli 8 kişi hayatını kaybetmişti. Saldırıların ardından ABD Başkanı Joe Biden ve Başkan Yardımcısı Kamala Harris, Asyalı-Amerikalı liderlerle görüşmek üzere Atlanta'ya geldi. Beyaz Saray Basın Sekreteri Yardımcısı Karine Jean-Pierre, gazetecilere verdiği demeçte, "Başkan Biden, Georgia'da ve ülke genelinde topluma desteğini sunacak ve yabancı düşmanlığı, hoşgörüsüzlük ve nefretle mücadele konusundaki kararlılığını vurgulayacak” dedi.

Biden ve Harris, Asyalı-Amerikalı liderlerle buluşma öncesi kentteki Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi'ni de (CDC) ziyaret ederek, merkezde bulunan sağlık uzmanlarından Covid-19 salgınına karşı aşılama çalışmaları hakkında bilgi aldı. Biden, CDC personeline, "Bu bir savaş ve siz ön saflardaki askerlersiniz, buraya teşekkür etmeye geldim” dedi.

Kaynak: IHA






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI