Bugun...


Hamas, Gazze Şeridi'nde hayatını kaybedenler adına toplu anma töreni düzenledi
Filistin'in Gazze bölgesinde yer alan Yermük Futbol Stadyumu'nda Hamas tarafından, İsrail güçlerinin saldırıları sonucu Gazze Şeridi'nde hayatını kaybedenler adına düzenlenen toplu anma törenine binlerce kişi katıldı.

facebook-paylas
Tarih: 25-05-2021 08:02
Hamas, Gazze Şeridi'nde hayatını kaybedenler adına toplu anma töreni düzenledi
+ -

İsrail güçlerinin Filistin'e yönelik saldırıları sonucu hayatını kaybedenler adına, Filistin'in Gazze bölgesinde yer alan Yermük Futbol Stadyumu'nda anma töreni düzenlendi. Hamas tarafından düzenlenen anma törenine, ellerinde Filistin bayrakları taşıyan binlerce kişi katıldı.

Hamas'ın Siyasi Bürosu üyesi Osama al-Muzaini anma töreninde yaptığı açıklamada, Filistin direnişinin İsrail saldırganlığına karşı dayandığını ve "Kudüs'ün Kılıcı" adlı son savaşı kazandığını belirtti. Al-Muzaini, İsrail işgalinin ABD'nin eski Başkanı Donald Trump yönetiminin yüzyılın anlaşma vaatleri ve Kudüs'ü başkenti olarak tanıması ile aldatıldığını ve bazı Arap ülkeleriyle yapılan normalleşme anlaşmalarının arkasında ek bir güce sahip olduğunu düşündüğünü ve bu nedenle Kudüs ve Mescid-i Aksa'ya yönelik saldırganlığını sürdürdüğünü ifade etti. Filistin direnişinin bu vaatlerin hayal olduğunu Siyonist projelerinin kaybedildiğini kanıtladığını belirten, al-Muzaini, "Kudüs'ün Kılıcı" savaşının Şeyh Cerrah Mahallesi, Mescid-i Aksa ve Kudüs'ü savunmak adına olduğunu belirtti.

Kaynak: IHA






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI