Bugun...


Japonya'da acil yardım hattını arayan kadından şoke eden soru
Japonya'da acil durum hattını arayan yaşlı kadının "Oğlumun cesedi çok kötü kokuyor, ne yapmalıyım" diyerek yardım istemesi görevlileri şoke ederken, kadın hakkında cinayet şüphesi ile soruşturma başlatıldı.

facebook-paylas
Tarih: 26-05-2021 10:02
Japonya'da acil yardım hattını arayan kadından şoke eden soru
+ -

Japonya'da acil durum hattını arayan yaşlı kadının "Oğlumun cesedi çok kötü kokuyor, ne yapmalıyım" diyerek yardım istemesi görevlileri şoke ederken, kadın hakkında cinayet şüphesi ile soruşturma başlatıldı.Japonya'nın Hiroshima eyaletinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. İtfaiye ve ambulans çağırmak için kullanılan 119 acil yardım hattını arayan bir kadının sorduğu soru görevlileri şoke etti.

Japon medyasında yer alan haberlere göre, 76 yaşındaki Toshiko Ujibe saat 07.40'da numarayı çevirerek yardıma ihtiyacı olduğunu söyledi. Görevlilerin "Nasıl yardımcı olabiliriz" şeklindeki sorusuna Ujibe "Oğlumun cesedinden hoş olmayan bir koku geliyor ve ne yapacağımı bilmiyorum" yanıtını verdi. Santral görevlileri ise asıl sorunun koku değil, cinayet olduğunu düşünerek adrese hem polis hem de acil yardım görevlilerini yönlendirdi. Evde Ujibe'nin birlikte yaşadığı 53 yaşındaki oğlunun cansız bedeni ile karşılaşan polis, ilk incelemede şahsın boynunda birçok kesik tespit etti. Kesiklerin ölümden önce mi sonra mı meydana geldiğini belirlemek üzere detaylı inceleme başlatılırken, yaşanan olay 76 yaşındaki Ujibe'yi de bir numaralı cinayet şüphelisi haline getirdi. İlk ifadesinde oğlunun bu ay ortalarında öldüğünü söyleyen Ujibe'nin olaya dahil olup olmadığını belirlemek üzere detaylı inceleme başlatıldı.

Kaynak: IHA






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI