Bugun...


Kanada'da Müslüman aileden 4 kişiyi öldüren zanlı, terörden de suçlandı
Kanada'nın Ontario eyaletinde Müslüman aileden 4 kişiyi aracı ile çarparak öldüren ve 9 yaşındaki 1 çocuğu yaralayan Nathaniel Veltman isimli zanlı, 4 birinci derece cinayet, 1 cinayete teşebbüs, kasten yaralamanın yanı sıra 2 terör suçundan da yargılanacak.

facebook-paylas
Tarih: 15-06-2021 08:02
Kanada'da Müslüman aileden 4 kişiyi öldüren zanlı, terörden de suçlandı
+ -

Kanada'nın Ontario eyaletine bağlı Londra kentinde 6 Haziran'da yerel saatle 20.40'da Müslüman bir aileye Hyde Park Yolu'nda kaldırımda yürüdükleri sırada 20 yaşındaki Nathaniel Veltman aracı ile çarpmış, olayda aileden 4 kişi hayatını kaybetmiş, 9 yaşında 1 çocuk da yaralanmıştı. Kanada'yı derinden yaralayan bu saldırının ardından zanlı Veltman, bugün yeniden hakim karşısına çıktı.

10 Haziran'da ilk kez hakim karşısına çıkan Veltman'ın yargılanmasına, 4 birinci derece cinayet, 1 cinayete teşebbüs ve kasten yaralama suçlamaları ile başlanmıştı.

Yayın yasağı getirilen yargılamalarda yeniden hakim karşısına çıkan Veltman'a yöneltilen suçlamalara, Ceza Kanunu'nun 83. Maddesi uyarınca 2 terör suçunun da eklendiği bildirilerek, duruşmanın 21 Haziran'a ertelendiği aktarıldı.

Kaynak: IHA






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
YUKARI