Bugun...


Ruhani: 'Aşının satın alınmasına yönelik çıkan sorunları çözmede başarılı olduk'
İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, yeni tip korona virüs (Covid-19) aşısının satın alınması ve korunmasıyla ilgili sorunları olmadığını belirterek, “Şu ana kadar da aşının satın alınmasına yönelik çıkan sorunları çözmede başarılı olduk” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 27-12-2020 03:38
Ruhani: 'Aşının satın alınmasına yönelik çıkan sorunları çözmede başarılı olduk'
+ -
Yeni tip korona virüs (Covid-19) ile mücadele toplantısında konuşan İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Covid-19 aşısının satın alınmasıyla alakalı son bilgileri paylaştı. Ruhani, Covid-19 ile mücadelede başarılı olduklarını ve alınan son kısıtlama kararları sonrasında ülkede kırmızı seviyede eyalet kalmadığını belirterek, “Turuncu seviyelerdeki eyaletlerde tablo iyiye doğru gidiyor. Halkımıza sağlık protokollerine uydukları için teşekkür ediyorum” dedi.

Covid-19 aşısının satın alımına değinen Ruhani, aşısın satın alınması ve korunmasıyla ilgili sorunlarının olmadığını ifade ederek, “Elbette korona virüs aşısının satın alınmasıyla ilgili bazı sorunlar ile karşılaşabliyoruz. Ancak bu sorunları adım adım çözüyoruz. Şu ana kadar da aşının satın alınması ile alakalı çıkan sorunları çözmede başarılı olduk” dedi.

Kaynak: IHA






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI