Bugun...


Tayland Kralı, Kraliçesi ve bakanları saldırı bölgesini ziyaret etti
Tayland'ın Nong Bua Lamphu eyaletinde dün öğle saatlerinde gerçekleştirilen ve 24'ü çocuk olmak üzere 38 kişinin hayatını kaybettiği kreş saldırı sonrası bugün Tayland Kralı Maha Vajiralongkorn ve Kraliçe Suthida, Tayland Başbakanı Prayut Chan-o-cha ve beraberindeki bakan hey

facebook-paylas
Tarih: 07-10-2022 23:59
Tayland Kralı, Kraliçesi ve bakanları saldırı bölgesini ziyaret etti
+ -

Tayland'ın Nong Bua Lamphu eyaletinde dün öğle saatlerinde gerçekleştirilen ve 24'ü çocuk olmak üzere 38 kişinin hayatını kaybettiği kreş saldırı sonrası Tayland Başbakanı Prayut Chan-o-cha, içişleri bakanı ve sağlık bakanı ile saldırı bölgesini ziyaret etti. İlk olarak hayatını kaybedenlerin yakınları yakınları ile bir araya gelen Başbakan Chan-o-cha, "Devletimiz, şahsım ve tüm Tayland halkı olarak çok üzgünüz" diyerek hayatını kaybedenlerin yakınlarına baş sağlığı diledi. Başbakan sonrasında ise yaralıların bulunduğu hastaneleri ziyaret ederek, yaralıların son durumu hakkında bilgi aldı.

Kaan Çolak

iha.com.tr üzerindeki haberler özet şeklinde yayınlanmaktadır. Haberin video, fotoğraf ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: IHA






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI