Bugun...


15 Temmuz'da 2 Şehit Veren Erol Olçok'un Eşi: Mezarlarına Gidip Aralarına Yatıyorum
15 Temmuz'da en büyük acıyı yaşayan Erol Olçok'un eşi Nihal Olçok, ilk kez canlı yayına katıldı. Olçok, geceleri mezarlığa gittiğini eşi ve oğlunun mezarlarının arasına yattığını söyledi.

facebook-paylas
Tarih: 20-05-2017 19:39
15 Temmuz'da 2 Şehit Veren Erol Olçok'un Eşi: Mezarlarına Gidip Aralarına Yatıyorum
+ -

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan Erol Olçok'un eşi ve Abdullah Tayyip Olçok'un annesi Nihal Olçok, darbe girişiminden sonra ilk kez Habertürk'te Oylum Talu'nun sunduğu Burası Hafta Sonu programına katıldı.

"AKŞAMLARI MEZARLARINA GİDİP ARALARINA YATIYORUM"

Canlı yayında konuşan Nihal Olçok, akşamları mezarlığa gittiğini eşi ve oğlunun mezarlarının arasına yattığını söyledi. Olçok, zaman zaman mezarlıkta ders çalıştığını da anlattı. Sunucu Oylum Talu bu sözler üzerine 15 Temmuz'da en büyük acıyı yaşayan Olçok'a "Kazıp çıkarmak istiyor musunuz?" diye sordu. Olçok "Hayır" diye cevap verdi.


Nihal Olçok eşi ve çocuklarıyla birlikte...

3 GÜN BOYUNCA 'HAK' DİYE BAĞIRMIŞ

Haberi aldığında ağzından sadece 'hak' sözünün çıktığını söyleyen Olçok, söylediklerine göre 3 gün boyunca sadece 'hak' diye bağırmışım" dedi. "Bilmiyorum neden. Asla kurgulanmış bir şey değildi. Çünkü şuram doluydu. Hiç konuşmadan sadece hak. Çünkü ben de insanım bir şey boşaltmam lazım. Lisan onun lisanı, sözlerin sahibi Allah'tır. Hamd olsun bana kendi lisanımdan, kendi sözümden bahşetti." dedi.






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI