Bugun...


Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2'nci 100 Günlük Eylem Planı'nı Açıkladı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Külliye'deki toplantıda 2'nci 100 Günlük Eylem Planı'nı açıkladı. Erdoğan, kimlik ve ehliyet randevu sürelerinin 60 günden 10 güne indirileceğini söyledi.

facebook-paylas
Tarih: 13-12-2018 20:18
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2'nci 100 Günlük Eylem Planı'nı Açıkladı
+ -

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Külliye'deki toplantıda 2'nci 100 günlük eylem planını açıkladı. Kimlik ve ehliyet randevu sürelerinin 60 günden 10 güne indirileceği müjdesini veren Erdoğan, 2'nci 100 Günlük Eylem Planı'yla hayata geçirilecek projeleri bir bir açıkladı.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

"Canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle yad ediyorum. Gazilerimizin her birine teşekkürlerimi sunuyorum. Sözlerime başlamadan önce sabah 06.30 civarında meydana gelen tren kazasıyla ilgili üzüntülerimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Kazada 9 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 47 vatandaşımız da yaralanmıştır. Bu elim kazada hayatını kaybedenlerin yakınlarına baş sağlığı diliyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Kaza ile ilgili adli soruşturma başlamış, 3 kişi gözaltına alınmıştır. Sorumlular ortaya çıkarılacak ve gereken her şey yapılacaktır. "

 
 





YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI