Bugun...


Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tek cümlelik Gazze mesajı: Zalimle mazlumu eşitlemek, zalimi aklamak demektir
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, işgalci İsrail'in Gazze'deki insanlık dışı saldırılarına, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, tek cümlelik paylaşımında ''Zalimle mazlumu eşitlemek, zalimi aklamak demektir.'' ifadelerini kullandı.

facebook-paylas
Tarih: 15-11-2023 21:36
 Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tek cümlelik Gazze mesajı: Zalimle mazlumu eşitlemek, zalimi aklamak demektir
+ -

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan işgalci İsrail'in Gazze'de sivil halka yönelik katliamlarına tepki göstererek, "Zalimle mazlumu eşitlemek, zalimi aklamak demektir." dedi.

"ZALİMLE MAZLUMU EŞİTLEMEK, ZALİMİ AKLAMAK DEMEKTİR"

Sosyal medya hesabı X'ten tek cümlelik bir paylaşım yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Zalimle mazlumu eşitlemek, zalimi aklamak demektir." ifadelerini kullandı.

GAZZE'DEKİ CAN KAYBI KORKUNÇ BOYUTLARDA

Gazze'deki hükümete göre 7 Ekim'den bu yana İsrail saldırılarında Gazze Şeridi'nde 4 bin 650'sini çocuk ve 3 bin 145'i kadın olmak üzere 11 bin 320 kişi öldürüldü. Batı Şeria ve Kudüs'te de 7 Ekim'den bu yana İsrail güçleri ve Yahudi yerleşimcilerin saldırılarında 197 Filistinli hayatını kaybetti.

LÜBNAN SINIRI DA HAREKETLİ

İsrail ordusu ile Lübnan topraklarında bulunan Hizbullah arasında 8 Ekim'den bu yana sınırda yaşanan çatışmalarda 74 Hizbullah mensubu ve 6 İsrail askeri öldü.






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI