Bugun...


Adana Demirspor - Atakaş Hatayspor maçının ardından
Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Atakaş Hatayspor maçının ardından yaptığı açıklamada, 'Bu galibiyeti, başkanımızın vefat eden sevgili annesine armağan ediyoruz” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 07-11-2021 19:02
Adana Demirspor - Atakaş Hatayspor maçının ardından
+ -
Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Atakaş Hatayspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Bu galibiyeti, başkanımızın vefat eden sevgili annesine armağan ediyoruz” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 12’nci haftasında Adana Demirspor, sahasında ağırladığı Atakaş Hatayspor’u 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından iki takım teknik direktörleri basın toplantısında konuştu.

‘İLK YARI ENDİŞELİ OYNADIK’

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, galibiyetin ardından, “İlk yarı ortada geçen bir maç oldu. İlk yarı endişeli oynadık. Endişe varmış gibi oynadık ama ikinci yarıya çok farklı bir şekilde çıktık. Çocuklar da sonuna kadar iyi mücadele verdi. Kompakt bir şekilde böyle bir takıma karşı oynadığımız için mutluyum. Çok fiziksel ve iyi yerde olan bir takıma karşı oynadık. O yüzden tebrik ediyorum. Başkanımızın vefat eden sevgili annesine bu galibiyeti armağan ediyoruz” ifadelerini kullandı.

"BU SKORU BİR DRAM HALİNE GETİRMEYE GEREK YOK"

Atakaş Hataysapor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, oyuncularını iyi mücadele ettikleri için kutladığını belirterek, “Bu skoru bir dram haline getirmeye gerek yok. Böyle inişler ve çıkışlar olacaktır. İlk yarı daha çok topa hakimdik. İkinci yarının başında oyunun kontrolünü Adana Demirspor’a verdik. Gol yedik ve oyunu çevirmeye çalıştık ama yetmedi. Adana Demirspor’u kutluyorum. Milli araya giriyoruz. 1-2 gün dinlendikten sonra Antalyaspor maçının hazırlıklarına başlayacağız” dedi.

Kaynak: DHA






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI