Bugun...


CHP'li Özkoç'tan, Egemen Bağış'ın büyükelçi olmasına tepki: Hangi yüzle Türkiye'yi temsil edecek
CHP Grup Başkanvekili Özkoç, Egemen Bağış'ın Çekya Büyükelçiliği'ne atanmasına tepki göstererek, "Türkiye'de itibarı tükenmiş bir insan, hangi yüzle Türkiye'yi temsil edecek" açıklamasında bulundu. Daha önce Bağış'a bir tepki de AK Parti Milletvekili Mustafa Yeneroğlu'ndan gelmişti.

facebook-paylas
Tarih: 22-09-2019 23:55
CHP'li Özkoç'tan, Egemen Bağış'ın büyükelçi olmasına tepki: Hangi yüzle Türkiye'yi temsil edecek
+ -

CHP Grup Başkanvekili Engin ÖzkoçEgemen Bağış'ın Çekya Cumhuriyeti Büyükelçiliği'ne atanmasını eleştirdi. Sakarya'da CHP İl Başkanı Erdoğan Isır ve parti yöneticileriyle birlikte basın toplantısı düzenleyen Özkoç, şunları söyledi:

"Çek Büyükelçiliği'ne atanan kişi kim? Rıza Sarraf'la milyon dolarlık rüşvet davasına adı karışmış Egemen Bağış. Dinimizi ayetlerle ilgili konularda yaptığı telefon konuşmalarında dalga konusu haline getiren Egemen Bağış. Sarraf'ın bürokratik işlerini takip eden, onun emrinde bir bürokrat gibi çalışan Egemen Bağış. Sarraf'ın ulusal arenadaki yolsuzluklarında birebir ilişkilendirilen Egemen Bağış. Türkiye'de itibarı tükenmiş, dinimizle, ayetimizle dalga geçen, rüşvete karışmış, istifa ettirilmiş bir insan, hangi yüzle Türkiye'yi temsil edecek. Ama yukarıdan bir el uzanıyor, ne rüşvet davalarıyla ne yolsuzluk iddialarıyla ne milletin aklıyla, vicdanıyla, diniyle dalga geçmesine bakmadan onu büyükelçi atıyor. Dış politikayı böyle ahbap çavuş ilişkisiyle yönetiyorlar, bedelini evlatlarımız canıyla ödüyor."






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI